В Ню Йорк се състоя премиерата на филма "A Thought of You" с участието на Ан Хатауей, като холивудската звезда се появи на събитието в шармантна визия - в тясна червена рокля Versace с дълга цепка отпред и обувки с остър връх.

В разговор с репортери Хатауей засегна темата за отказа си от алкохола. Неотдавна тя разкри, че е спазила обещанието си от 2019 г. в шоуто на Елън Дедженеръс да се откаже от алкохола преди синът ѝ да навърши 18 години, за да не го води на училище с махмурлук.

По това време Ан и съпругът ѝ - продуцентът Адам Шулман, имат само един син (Джонатан), но актрисата след това роди още едно момче (Джак).

В ново интервю пред "Ню Йорк Таймс" Ан признава, че не е пила чашката от пет години. След като беше попитана как е да празнувала 40-ия си рожден ден, Хатауей заяви, че в живота ѝ има по-важни дати.

Снимка: Getty Images

"Обикновено не говоря за това, но не съм пила от пет години. Това е наистина важна дата. 40 години са просто подарък", сподели звездата.

На премиерата на филма актрисата се изказа в същия дух. Тя благодари на себе си за това, че е предприела стъпката към трезвеността, "която е трябвало да направи" - и призна пред медиите, че на 40 години се чувства много по-комфортно, отколкото през 20-те си години.

Снимка: Getty Images

"Преди постоянно се чувствах притисната да се справям с всичко и си мислех, че понеже се познавам толкова зле, постоянно правя нещо нередно", казва тя.

В момента приоритет за Ан Хатауей е семейството ѝ.

"Когато за първи път станах майка, хората ме питаха: "Как ще балансираш между кариерата и семейството си?", а аз отговарях: "Баланс? За какво говорите?". Колкото и да обичам кариерата си, колкото и да обичам това, което правя - и знаете, че съм звяр в него, нямам конкуренция", заявява актрисата.