Ако си мислите, че момичетата от "Ергенът" вече не получават рози - грешите! Макар първи сезон да предаването да е приключил и скоро да очакваме новия, тези цветя все така остават символи на любовта.

Алекс Гърдева получи червена роза от Йоан-Петър край морето. Кой е той?

Известен е в социалните мрежи като човекът с двете имена. Името му не е случайно избрано. Роден е през 2002 г., когато папа Йоан Павел II идва на посещение в България. 

Заради тежки контузии и операции прекъсва футболната си кариера и се насочва към социалните мрежи. В момента има над 580 000 последователи в Тик-Ток и почти 60 000 в Инстаграм. 

"Ергенът 3" - написа в профила си Алекс. Позата, която двамата са заели, напомня на предложение за брак, когато мъжът пада на колене. 

Срещата на двамата е на Teen Boom Fest на Морска гара в Бургас - събитие, на което си дават срещи артисти, инфлуенсъри, тиктокъри, звезди от различно естество и техните фенове. 

Алекс е облечена с предизвикателна зелена рокля с дълбока цепка на бедрото. Дали е приела розата - остава да разберем. 

Най-добрите моменти на Алекс в "Ергенът" можете да си припомните в Галерията. 

Снимка: bTV Media Group

Алекс Гърдева беше участничката от първи сезон на "Ергена", която не прие розата от Виктор Стоянова. 

„През целия си живот съм си представяла един рицар до себе си. Един мъж, който винаги да е зад гърба ми, да го усещам като стомана. Затова и няма да приема твоята роза, но въпреки всичко, ти благодаря за всеки един момент, който ти ми даде тук! Никога не съм знаела колко е красива романтиката и ти благодаря за тези моменти и за всичко, което преживяхме. Защото всички моменти, които имам с теб, са в сърцето ми… Много ти благодаря! Благодаря ти за всички хубави моменти!“ – каза Алекс на Виктор.

Снимка: bTV Media Group

Докато Алекс си тръгваше от имението, Виктория попита „Какво се случва там? Защо тя не взима розата? Това е шега!“

„Аз не мога да повярвам какво се случи…“ – коментира Дениз.

„Имам чувството, че ние се смеем от нерви – просто не може да повярваме, че това се случва. Как един човек, който толкова се бореше за Виктор, изведнъж, когато стига до финала, се отказва от розата и от него? Аз съм сигурна, че на Виктор ще му бъде изключително трудно да избере една от двете ни с Дениз. Ако бяхме аз или Александра или пък Дениз или Александра, щеше да е една идея по-лесно, но аз срещу Дениз… късмет, Виктор!“ – допълни Виктория.

Алекс предизвика завистта на останлите участнички с първия подарък, който получи от Ергена. 

Двамата имаха и много интимни моменти. Виктор Стоянов заведе Алекс на романтична разходка по стъпките на Клеопатра – последната царица на Египет.

Снимка: bTV Media Group

Още от най-добрите моменти на Алекс в "Ергенът" можете да си припомните тук: