След като държа почитателите си в напрежение в продължение на повече от 24 часа, Хилария Болдуин, съпруга на актьора Алек Болдуин, разкри името на новородения си син.

„Радваме се да ви представим Едуарду Пау Лукас Болдуин. Роден на 8 септември 2020 г. в 7:46. Името му означава „богат закрилник на мира и светлината“. Обичаме те, бебе Еду!“

Това е петото дете, което 36-годишната жена ражда на актьора от „Рокфелер плаза 30“. Те вече са родители на Кармен на 7, Рафаел на 5, Леонардо на 3 и Ромео на 2.

Неотдавна инструкторката по йога написа, че вече от 8 години непрекъснато е бременна и вече е уморена, така че има вероятност Едуардо да е последното бебе, което ражда. Освен че роди 5 деца на Алек Болдуин, младата жена направи и 2 спонтанни аборта.

Преди да съобщят името, Алек и Хилария качиха в Инстаграм сладка снимка, на която се вижда мастилен отпечатък от крачето на Едуарди върху ръката на Алек Болдуин.

В коментарите двойката получи поздравления от Мелани Грифит, а актрисата Шерил Хайнс посъветва актьора да превърне отпечатъка в татуировка. Това всъщност не е лоша идея и ако Алек Болдуин се вслуша в съвета, ще се сдобие с една от най-милите татуировки в Холивуд.