6-годишна дъщеря на Алек Болдуин знае как да се забавлява добре с артистичния си баща - двамата се маскират с перуки и очила и не спират да се усмихват. В началото на септември малката Кармен ще навърши 7 години. Съвсем скоро семейството ще се увеличи и с още един член, с което децата на актьора ще станат общо 6. Той има и по-голяма дъщеря от връзката си с Ким Бейсинджър.

Малката Кармен и баща й имат специална връзка. Тя е наследила и неговите сини очи. "Надявам се Кармен един ден да прилича на майка си. Голяма загуба би било да съм женен за такава жена, а малката да прилича на мен", сподели актьорът при раждането й.

Семейството притежава и лодка, която е кръстена на момичето - Кармен Красавицата.

Дори и в безусловна любов, децата са безусловно откровени. Когато рисува баща си, Кармен пресъздава точно това, което вижда.

"Кармен нарисува тази рисунка за мен. Точките по ръцете и краката ми са косми. Космат съм. Като върколак - каза тя", споделя актьорът към снимка на детска рисунка, която публикува в профила си. В едно от последните видеа в Инстаграм Болдуин наистина не спираше да приглажда стърчащата си коса.

Сега семейството в в очакване на бебето. В подкаст за майчинството Хилария Болдуин сподели, че може би ще спрат до тук, въпреки че между всички Болдуин има много любов.