По време на партитата след „Оскар“-ите се случиха най-интересните събития. Като неочакваната поява на певицата Адел, която беше още по-отслабнала и неразпознаваема, както и новината, че Мария Бело, позната ни от сериалите „Спешно отделение“ и „Военни престъпления“, се е сгодила за своята половинка – французойката Доминик Крен, която е готвач. 52-годишната актриса е пристигнала на партито на Елтън Джон заедно със своята годеница и е заявила „Много сме щастливи, имайки предвид, че току-що се сгодихме. Така че се забавляваме за първи път в Холивуд след годежа.“

Снимка: Getty ImagesДвете са се сгодили по време на ваканция в Париж през декември миналата година.

„Беше много изненадващо, но така трябваше да бъде. Най-после пораснах достатъчно, за да се оженя. Смятам, че просто се запалихме една друга“, допълва още актрисата от популярния през 90-те години на миналия век сериал „Спешно отделение“.

Снимка: Getty ImagesДвете бяха съчетали визиите си, като Мария беше облечена в бяла рокля, а Доминик – в черен костюм. Двойката позира гордо пред фотообективите.

Бело е имала връзки както с мъже, така и с жени. В своята автобиографична книга „Whatever...Love Is Love: Questioning the Labels We Give Ourselves“, тя подчертава, че не желае да поставя етикет на сексуалността си. Никога не е минавала под венчило. Има 18-годишен син Джаксън от връзката си с актьора Дан Макдермът, която продължава от 1999 до 2006 година.

От 2008 до 2010 има връзка с продуцента и предприемат Брин Мусър. От 2011 до 2016 година се среща с филмовата продуцентка Клеър Мън. Преди да започне връзка с френската готвачка, се среща за кратко с доста по-младия актьор и режисьор Илайджа Алън-Блиц.