Актьорът Орландо Блум е изгубил любимия си пухкав приятел – кучето Майти. Домашният любимец за последно е бил видян в Монтесито, Калифорния. 43-годишният годеник на Кейти Пери помоли феновете си в Инстаграм да му помогнат, а в замяна на това той обеща щедра награда. Най-ревностните почитатели на Блум вече си дадоха сметка, че, ако успеят да открият пухкавия Майти, ще получат телефонния номер на актьора, защото той е записан върху нашийника на домашмния любимец.

„Майти е чипиран и неговият нашийник има телефонен номер, на който да се обадите – ако го заведете до ветеринар, приют за животни или полицейско управление, той може да бъде проследен обратно до мен за награда. Моля ви да пращате само достоверна информация, защото сърцето ми вече е разбито, така че не добавяйте сол към раната.“

Това написа актьорът в профила си в социалната мрежа, придружено с няколко снимки на любимото му куче. Оказва се, че къдравият приятел обича да посещава модни ревюта заедно с известния си собственик.

Майти е от породата мини пудел или т.нар. teacup пудел, защото е толкова малък, че може да се побере в чаша за чай. Орландо се сдобива с него през 2017 година. Неговата годеница Кейти Пери има куче от същата порода на име Нъгет.