2019 г. беше вихър, с повече моменти от популярната култура, отколкото можем да следим. Няколко от тези събития дори вдъхновяват перманентни татуировки, които варират от знаменити филмови герои до весели меми. Разгледайте 21 татуировки, които съществуват само през 2019 г. и ни уведомете любимата си част от изминалата година в секцията за коментари.


ЖОКЕРА НА JOAQUIN PHOENIX
"Жокера" беше един от най-големите филми на 2019 и това повлия много и културата на татуировките. През 2019 г. имаше стотици Joker татуировки, създадени от талантливи художници по целия свят.  


БЕБЕТО ЙОДА
Disney + пусна на своите фенове и за почитателите на Star Wars - The Mandalorian. Най-голямата звезда на шоуто е с официално име The Child, но в интернет той е по-известен като Baby Yoda. Това малко, зелено "нещо" направи своето голямо заявяване през 2019 г. по ръцете на много хора. 


STRANGER THINGS 
Stranger Things не е ново явление, но в третия сезон се появи Scoops Ahoy. Това е магазинът за сладолед, където работят Стив и Робин, преди да бъдат унищожени от чудовището-паяк. Тези татуировки са за любителите на винтиджа.

TOY STORY'S FORKY
В четвъртата част на Toy Story, сме запознаваме с Виличко (Forky) - екзистенциален герой, който спечели своя собствена серия. Виличко е озвучен от актьора Тони Хейл. Малкият виличко е тотален хит сред децата, които, за наша радост, все още не си татуират, но обожават да го изработват от обикновена пластмасова вилица и текстилна тел.  

OLD TOWN ROAD 
Филмът беше пуснат през декември 2018 г., но се превърна в поп културен феномен през следващата година. Песента - дебютен сингъл на Lil Nas X, стана диамантен хит. Нека да видим как се провеждат панаири на „Грами 2020“!

LIZZO

С кариерата си певицата Лизо доказва, че успехът и хубавите неща са за тези, които умеят да чакат. Двете й най-популярни песни - „Good as Hell“ и „Truth Hurts“, издадени през 2017 и 2016 г., станаха мега хитове през 2019 и Лизо се превърна в класика.

 


CAT MEME
Мемът „Жената крещи на котка“ беше сензация за социалните медии през 2019 г. и тепърва ще се забавя. Частта за котка е вдъхновила редица татуировки, всичко благодарение на снимка на бяла котка на име Smudge.