Всяка една от нас може да бъде същевременно най-големият си враг и най-добрата си приятелка. От нас зависи, коя искаме да бъдем. Ние избираме дали ще бъдем тази, която се обича и грижи за себе си, тази, която се окуражава и подкрепя. Вярваме, че всяка жена е редно да си казва, на глас или на ум, следните неща:

“Аз съм красива!” - както със своите качества, така и с недостатъците си. Всяка една от нас е уникална сама по себе си, не изгубвай своята самоличност опитвайки се да подражавате на други хора.

“Аз съм си самодостатъчна.” – когато осъзнаем, че можем да се справяме само, независимо от обстоятелствата, всичко останало е бонус.

“Аз съм обичана.” – от семейството, приятелите, от самата мен. Любовта не се свежда до чувствата на един мъж. Тя е добавената стойност да обичта, която изпитваме към самите нас.

“Аз мога.” – няма невъзможни неща.

“Няма страшно, и това ще мина, няма да все така.” – трудности винаги ще има, но те не трябва да са за сметка на личното щастие.

“Това е ново начало.” - всеки ден е шанс за едно ново начало, нови постижения и възможност за повече щастие.

“Обичам те.”

Вечер след дълъг работен ден ви предлагаме да напишете всички неща, които сте осъществили и за които сте си благодарна. Не чакайте някой друг (който и да е той или тя) да ви потупа по рамото.