Синът на певеца Майкъл Бубле - Ноа, неочаквано се присъедини към родителите си във видеото им на живо в YouTube. Това беше първото показване на малчугана пред цял свят, след като победи рака. Той беше диагностициран с рак на черния дроб през 2016 г. и оттогава премина в ремисия. Двойката има по-малък син Елиас и дъщеричка Вида Амбър Бети на 1 г. 

Ноа си открадна време в шоуто на родителите си на живо и прекъсна диалога им. Те говореха за това как заради социалната дистанция смесват дните и не знаят каква дата е.
"Днес е петък, нали?", попита Бубле, докато се смееше. "Единствената разлика за нас от дните е, че в петък вечер, събота и неделя, децата спят в нашето легло." Когато певецът пита сина си защо петък е любимият му ден, той сладко отговаря – „Защото получавам бонбони“.


Във видеото Ноа се качва в скута на майка си и моли баща си да изпее песен, свирейки на неговата детска китара. Затова Майкъл изпълнява припева на песента на Шон Мендес и Камила Кабело „Сеньорита“.


Миналата година Бубле сподели за People, че би искал да има още деца, но трябва жена му да реши. „Тя е шефът. Това е нейното тяло и тя върши голяма част от работата. Мисля, че съм добър баща, но все още съм далеч от всичко, което тя прави като майка .“