Те са известни,познати на целия свят и обичани от много. Те са холивудски звезди, които най-често гледаме на големия екран. Но те имат половинки, за които малко хора знаят, а всъщност с тях са делили майчината утроба. Вижте кои известни лица имат братя близнаци, за което дори не сте подозирали.  

Скарлет Йохансон и Хънтър  

Въпреки че са близнаци, между тях има една голяма разлика – това е височината от около 30 см. Скарлет Йохансон е висока 160 см, докато брат й е цели 190,6 см. Той е също се е занимавал с актьорство, но в миналото. Докато тя продължава да превзема големия екран и към настоящия момент. И ако чаровната му сестра се занимава с това да забавлява хората, то Хънтър се е насочил към нещо много по-сериозно – политиката. През 2008 г. той е един от активните организатори на кампанията на Барак Обама в Манхатън.

Аштън Къчър и Майкъл

Всички познават Аштън Къчър от неговите роли в „Пич, къде ми е колата“, „Бракувани“, „Ефектът на пеперудата“, „Спасителен отряд“, „Да си остане във Вегас“ и др., но малко хора знаят, че той има брат близнак. Майкъл е с церебрална парализа. На 13 години претърпява сърдечна трансплантация. За него Аштън казва: „Той ме научи, че да обичаш хората не е избор и че хората всъщност не са създадени равни. Но всички имаме еднакъв капацитет да се обичаме и брат ми ме научи на това." Майкъл основава фондацията Reaching for the Stars, която работи с деца с церебрална парализа и сърдечни заболявания. Той работи и като адвокат в организация за донори на органи и като мотивационен оратор, който вдъхновява млади хора с увреждания да повярват във възможностите си.

Рами и Сами Малек  

Ролята на Фреди Меркюри на Рами Малек в биографичния филм „Бохемска рапсодия“ го изстреля буквално в космоса. Той е известен и с участията си в Mr. Robot. Неговият брат близнак пък е учител в Лос Анджелис. Родени са през 1981 година в семейството на емигранти от Египет. По-големият е Рами – делят ги 4 минути.

Вин Дизел и Пол Винсент  

Освен че са близнаци, общото помежду им е и работата. Звездата от Бързи и яростни има брат, който работи като филмов редактор.

Елвис Пресли  

Малко известен факт е, че звездата на рокендрола Елвис Пресли е имал брат близнак. Двамата са родени в Мисисипи през 1935 г. Елвис е роден 35 минути след едноячния си брат близнак, който обаче e мъртвороден.