Брус Уилис се смее жизнерадостно, докато позира със своя фенка и детето й. Актьорът рядко може да бъде видян на обществени места след тежката диагноза, която му беше поставена. Тази среща обаче показва, че той се чувства добре, въпреки това. 

67-годишната звезда от "Умирай трудно" е била заснет да се смее искрено, докато поздравява своя фенка и детето ѝ. Тримата са били пред хотел Shutters on the Beach в Санта Моника. Според Daily Mail преди това той е обядвал с приятел.

Уилис рядко се появява на публични места, откакто през март за първи път бе разгласена новината, че страда от заболяване, което засяга говора му. Точната диагноза е афазия

Заболяването му стана причина Брус Уилис да приключи актьорската си кариера.

Снимка: twitter.com/DeadByDawn101

Актьорът се е отдал на различни малки удоволствия в живота си - музика, забавляния с деца, наблюдение на птици и т.н. Съпругата му често споделя техни любими моменти от ежедневието им заедно. 

Защо Брус е чакал цели 57 години да му се случи тази голяма любов, вижте тук.

"Не позволявай на страха да те спре" - написа съпругата му в мило послание след поставената диагноза. 

Ема допълни, че Брус винаги е бил воден от страстта си и никога не е позволявал на скептиците да го спрат от каквото и да било.

"Не позволявай на страха да те спре. Защо? Защото страхът постоянно е спирал мен. Което е още една причина да съм влюбена в съпруга си - страхът никога не го е спирал" - сподели тя.

Снимка: Getty Images

Това също била една от причините да го уважава, да го обича и да му се възхищава.

Двамата имат дъщери - Мейбъл (10 г.) и Евелин (8 г.).

Кои са най-добрите роли на актьора, вижте във видеото.