Анастасия Христова си тръгна със сълзи от „Фермата“. Сега сълзите са за нея - от нейните приятели, семейство и фенове на риалитито. 

Тъжната новина, че една от най-общителните и колоритни участнички във "Фермата", 2022, е починала, взриви мрежите. Тя остави дълбока следа с участието си в предаването, а приятелите й я определят като "обичаща живота". 

10 факта за Анасасия

1. Влиза във „Фермата“ с идеята да си докаже, че може повече
"Хората тук ми помогнаха да победя себе си, за което им благодаря. Научих много от всички, преживях катарзис и се пробудих. Тръгвам си с любов“. Влиза, за да провери границите на възможностите си и отново да открие пътя към себе си.

2. Във „Фермата“ Анастасия демонстрира качествата си като фризьор и правеше прическите на останалите участници.

3. Освен коафьор, тя беше и любител на екстремните изживявания, като каране на АТВ, изкачване на планини и други. 

4. Анастасия е имала много трудности в живота си, които е преодоляла. Сама е отгледала дъщеря си и днес е управител на фризьорски салон. 

5. По време на участието си Анастасия открито говореше депресията си, без да се притеснява от стигмата, която съществува в България по отношения на проблемите на психичното здраве

Гледайте последните епизоди на „Фермата“ на btvplus.bg

6. Къщата и дворът във "Фермата", често бяха огласяни от нейни цветущи коментари.
„Като не можеш мъжката работа, иди свърши женската. Едно време жените са готвили, ние тук сме наобратно… Пълен заплес си“ – нареждаше Сия на Цоньо.

7. За влизането й във "Фермата" майка й прави специална питка, която е изключително атрактивна. 

8. Спортът е заемал сериозна част от живота й. 

 

9. "Амазонка, майка, жена, дявол, момиче или просто човек" - Анастасия има прекрасна фотосесия, която я показва в различна светлина от тази, която виждат феновете й във "Фермата". 

10. Обича да пътува, като една от последните й дестинации е била Кения.