Какво да правим, когато отпускът е далече, а двамата с любимия искате да се забавлявате и да разпускате - свежи съвети ни изпрати Мая Петрова. Благодарим й. А тук може да видиш как и ти да се включиш в рубриката Вашият блог.

Да, когато градусите се повишат, се повишава и желанието ни за забавления, почивка, дълго излежаване или непрестанно размотаване навън. Предлагам ти няколко идеи за полезно ( в един или друг аспект) и приятно прекарване на свободното време, когато отпускът е далеч ( а и не е време за големи харчове):

1. Наскоро открих колко зареждащо може да подейства играта на федербал. От една страна раздвижваш цялото тяло, а от друга - с половинката ти се забавлявате на "професионалните" си удари, причудливи движения и физиономии. Всъщност се смеете много и ставате добър екип в една нова дейност.

Ако федербалът не ви допада, ми хрумва друга приятна вариация, ако близо до дома ви (или не толкова) има парк, например. Вземете каквото ви хрумне - обръч, въже за скачане, топка, нещо за хапване/пийване...Ръгби топката е страхотен вариант, защото все още не е добила масова популярност у нас. Дори само да си я подавате и да се опитвате да наподобявате големите грубовати спортисти, пак може да ви бъде приятно.

2. Пренесете морското настроение у дома - организирайте си вечер по бански. По възможност пресъздайте атмосферата - в интернет има най-разнообразни хрумки и плейлисти с шума на морето или просто с музика, която да ви подсеща за него. Няколко мидички тук и там, коктейл в ръка и сте готови. В допълнение може да си направите импровизирана интимна вечер на вашия домашен самотен плаж с малко въображение, а защо не и да го превърнете в традиция.

3. Като стана дума за вечер...Ако вие (за разлика от мен) нямате проблем със спането на палатка под открито небе, сигурно ви хрумва къде да си организирате такава вечер в радиус 20 км. Дори за кратко, смяната на обстановката ще ви подейства освежаващо. А, нали постоянно психолозите твърдят, че именно разнообразието е много важно за връзката между двама души...

  • 5 неочаквани ползи от сладоледа
  • 33 звезди, които гордо демонстрират секси тела в социалните мрежи
  • Най-забавните плажни снимки
  • Кои са модерните цветове и прически през топлия сезон
  • Стряскащо: Какво става с кожата ни, ако не сложим слънцезащитен крем
  • 7 вида напитки, които обожаваме през лятото
  • Подготовка за комфортна почивка
  • Идиличното детство на село през погледа на Изабела Урбаниак (снимки)
  • Как да си направите бижута от миди
  • 3 кулинарни вълшебства с диня