Благодарим на Радостина Гладкова, че сподели с нас чудодейните резултати, които е дала маската с тривитаминол, своите два варианта и как точно да я прилагаме. Убедени сме, че много жени ще бъдат благодарни за споделения опит. Ето как и ти можеш да се включиш със съвети при нас.

Това са двата ми варианта на прочутата маска за коса с чудото на ветеринарната медицина - тривитаминол.

За ускоряване на растежа, гъстота и подсилване на косата намазвате само в корените, а за блясък и еластичност - по цялата дължина.

Съставки (вариант 1):
2 с.л. тривитаминол
1 с.л. кисело мляко
1с.л. ракия, уиски или друг концентриран алкохол (без бира)
1с.л. хума
1 жълтък
1 с.л. пчелен мед

Всяка една от съставките допринася за цялостния ефект, но никоя не е задължителна, ако нямате някоя от тях или сте забелязали че някоя не ви понася на скалпа или косата - не се тревожете, може да не я добавяте или просто да я заместите.

Съставки (вариант 2):
2 с.л. тривитаминол
1 с.л. зехтин
2 с.л. рициново масло

Маската се намазва с четка за боядисване по дължината или се втрива с масажни движения в корените с помощта на ръкавица и се покрива с шапка за баня или торбичка, след което поставяме и хавлиена кърпа. Престояваме така минимум 2 часа, ако можете - най-добре преспете с маската, защото колкото повече стоите с нея, толкова по-добре. Отмийте с шампоан. Маската се прави веднъж седмично в продължение на 3 месеца, след това се почива - 1 месец и при желание/нужда се повтаря. Ефектът е мигновен и с постоянство - резултатите са невероятни. От личен опит - косата ми беше до рамената, цъфтеше обилно и поради това не растеше, след като си правих от тази маска (вариант 1) косата ми е под кръста и я стрижа - веднъж годишно :), не използвам боя, а само индийска къна, която допълнително усилва блясъка и здравината. В забързаното ни ежедневие - да преспите с маска и да я правите всяка седмица, че и цели 3 месеца ще Ви се стори невъзможно, но моят съвет е - опитайте само веднъж, убедена съм, че ефектът ще ви подтикне да продължите.