Виктория Маринова споделя с нас 6 правила при разбито сърце. Ако и вие имате какво да ни споделите, направете го тук

Всяка жена се е изправяла пред въпроса "Защо той постъпи така с мен?". Какво да правим, ако нашият принц от приказките избере грешната принцеса??? Статията има за цел да Ви каже какво трябва и какво не трябва да правите при "разбито сърце".

1. Знам, че е съвсем излишно да Ви убеждавам как трябва да излизате с приятели, да ходите по срещи и други такива. Истината е, че това състояние преходно. Важна е вашата мотивация и положителни мисли. Запомнете, че той никога няма да намери по-добра от Вас!!!

2. Напълно излишно е да правите анализ на думите му. Понякога мъжете казват неща, които нямат смисъл (за разлика от нас - жените). Единственото, което има значение, са делата му.

3. Напразното "висене" на профила му във Фейсбук не е решение. Дали сентенцията "Далеч от очите, далеч от сърцето" е в сила?

4. Няма да е много хубаво, ако се виждате с общи приятели. Така малко или много все ще ви подсещат за него. В случай на общи познанства опитайте да ограничите контактите си с тях.

5. Не обвинявайте себе си! Това е излишно и болезнено. Както мъжете, така и жените допускат грешки. Единственото, което можете да направите, за да се поправите, е да се извините (ако не е твърде късно). Все пак вие не сте виновна... това е естественият ход на съдбата.

6. Ако Ви е писано, ще намерите път един към друг. Може би не днес или утре, а след година, но ако един мъж Ви обича, ще се върне при Вас.

Последното, което искам да кажа, дами, е, че единственото, което лекува разбитото сърце, е новата тръпка. "Любов с любов се забравя"!