Петър Донкин ни е изпратил забавна азбука на брачните взаимоотношения, която вероятно повечето двойки използват всеки ден. Благодарим, че ни показвате забавната страна на нещата. Ако искаш и твоят текст да се появи в рубриката ни Вашият блог - виж как.

Ад – Много вероятен начален или финален етап от развитието на брачните взаимоотношения, който продължава цяла вечност и протича в пълния библейски смисъл на думата – с „плач и скърцане на зъби”!

Боря – Глагол, използващ се като кодово название за полов акт в брачните взаимоотношения, имащ за цел метафорично, имплицитно изразяване на еротични намерения и закана в присъствието на вече подрастващи деца.

Вик – Най- често използвана вокално-вербална форма за изразяване на крайни чувства и емоции в брачните взаимоотношения.

Гора – Най-често желана дестинация за бягство от брачните взаимоотношения, което граматически се изразява чрез използването на глагола „хващам”.

Дърво – Материал с принципно предназначение за гризане в брачните взаимоотношения, когато те се провалят.

Едно – Наивно очакван, но недочакван поради математическа невъзможност сбор от брачното уравнение 1+1=...

Женен – Доживотна присъда без право на замяна в брачните взаимоотношения!

Змия – Отровно и студенокръвно безкрако влечуго, населяващо горите, полетата и...брачните взаимоотношения.

Извинявай!” – Най- трудният за произнасяне израз в брачните взаимоотношения.

Криза – Най- честото състояние на брачните взаимоотношения, от което всички се страхуват, вместо да разберат значението на думата от старогръцки – „възможност”...

Любов: Чувство, което трябва да е не само причина за брачните взаимоотношения, но и следствие от тях...

Мама: Задължителна трета страна и геополитически фактор във всеки един спор от брачните взаимоотношения, както и база за сравнителен анализ на женските кулинарни умения.

Наносекунда: Мерна единица за скоростта на похарчване на семейния бюджет от жена, поставена в условията на сезонна разпродажба в МОЛ.

Обем: Основна тенденция в анатомичното развитие на партньорите с напредването на брачните им взаимоотношения.

Пари: Често липсващ, отколкото наличен стратегически фактор, определящ материалното и морално оцеляване на брачните взаимоотношения.

Рога: Повече метафорично, отколкото буквално анатомично образувание, засягащо черепната кухина на мъжа, причинно-следствено предизвикано от изневяра в брачните взаимоотношения.

Сол: Количествена мерна единица за опознаване на брачния партньор, която гарантира оптимални резултати на достоверност в измерването, ако е равна на цял съвместно консумиран чувал.

Трагедия: Другото име на брачните взаимоотношения, когато те се превърнат в комедия!

Упрек: Най-честа форма на обръщение и повод за диалог в брачните взаимоотношения.

Фризер: Домакински уред, чиято празнина или пълнота директно рефлектира на празнината и пълнотата в брачните взаимоотношения.

Хаос: Психологическо и материално-битово състояние на брачните взаимоотношения след появата на бебе.

Цвете: Растителен вид, използващ се еднократно в годината за засвидетелстване на любов в брачните взаимоотношения.

Човек: Биологичен вид, който някога е била тъщата, преди да се превърне в...звяр!

Шеф: Йерархична позиция в брачните взаимоотношения, чието заемане от мъжа е доказателство за драматичното разминаване между теория и практика.

Що не си...”: Често срещан заканително-пожелателен израз в брачните взаимоотношения, в който многоточието може да бъде запълнено с богато на драматизъм нецензурно съдържание.

Ъперкът: Удар от бокса, който може да сложи край и на най-тежкия и безизходен боксов мач или ...брак!

Юркане: Жаргонна форма на глагол, съдържащ в себе си семантичен нюанс на насилствено упражнена власт, който освен в казармените, много често се среща и в брачните взаимоотношения.

Я, азбуката свърши! Когато тя свърши, ще остане само мълчанието! Но, когато в едни брачни взаимоотношения има любов, тогава дори само с мълчание можеш да кажеш всичко, което има значение за брака. Можеш да го кажеш с очи, с ръце, с устни, с всичко, което си. Защото всичко, което си ти, обича всичко, което е другият.