Пламен Василев от село Зафирово, обл. Силистра сподели с нас няколко практични съвета. Полезни ли ви се струват =)

В някои случаи има неща, които е по-добре завинаги да се премълчат пред половинката. Така че, дами, дръжте си устите здраво затворени за:

1. Бившият ви е имал по-голямо мъжко достойнство от това на сегашния ви мъж - При никакви обстоятелства вашият съпруг не бива да научава това. Ако попита -излъжете. Сериозно - излъжете!

2. Целувала сте се с чужд мъж на моминското ви парти - Познавам булки, които са правили това и се чувстват ужасно от факта и след женитбата искат да си признаят всичко. Недейте! Да не сте си изгубили ума? Онова нещо не е означавало нищо за вас и повече не възнамерявате да го правите. Така че защо да разклащате ненужно семейната лодка? Ципа на устата, дами.

3. Целувала сте се с друг мъж на собствената ви сватба - Да мамиш бъдещият си съпруг е лошо. Но ако това е станало под въздействието на алкохол и след това съжалявате и обещаете пред себе си никога да не повтаряте тази грешка, тогава всичко е ок. И този път е по-добре да си премълчите.

4. Наистина изпитвате влечение към брат му - Вижте, ако обичате едно от момчетата в едно семейство, твърде вероятно е да намирате и другия за привлекателен. Това е в реда на нещата, но да споделяте такава дреболия - не си струва.

5. Ненавиждате майка му - истината е, че сте се омъжила за сина и и трябва да си понесете отговорността. Все пак не сте първата, нито последната, която не се разбира с майката на мъжа си. Просто преглътнете този болезнен за вас факт и знайте, че не е необходимо да висите постоянно в нейния дом.

А, вие, какви тайни криете от мъжете си?

Ако и вие имате какво да споделите с нас, направете го тук