Една от най-отговорните задачи, която поемам като професионален сладкар е да осигуря сладкия вход към брачния живот на младите двойки. Подготовката и поднасянето на сватбената торта е едно незабравимо приключение и за двете страни. Да поставиш финалната черешка на тортата изисква търпение и голяма доза креативност.

В началото на кариерата ми не се чувствах подготвена да поема емоциите и отговорността, но с натрупване на опит и упоритост се случват чудеса. Към днешна дата съм станала част от над 50 сватбени събития и бих посъветвала булките да пазят самообладание и да имат ясна концепция за своя сватбен ден, а за тези, които нямат такава, да се доверят на моя усет.  

Създаването на сватбената торта е дълъг и взаимен процес. Първите стъпки в подготовката  са вкусът и визията. Подходящи за такъв вид събитие са по-леките и плодови вкусове. Следващият важен избор е декорацията и цветовете. Правила съм доста разнообразни комбинации от ръчно изработени захарни цветя, птици, пеперуди,  дантели, перли и др. Чрез тези детайли аз изразявам себе си, като винаги добавям и щипка любовна магия.

Разгледайте някои от любимите ми сватбени торти и булки в галерията.