Ан Хатауей
Актрисата от „Дневниците на принцесата” и „Дяволът носи Прада” имаше прекрасна дълга коса, която стигаше до гърдите й. През април месец 2012 г., още преди да се появи на официално събитие с новата си прическа, актрисата Ан Хатауей беше спипана от папараци със съвсем късо подстригана коса. И до днес Ан я поддържа все с такава дължина – къса, стилна и практична.

Ан Хатауей - преди или след подстрижката ви харесва повече?


Майли Сайръс
Още един неочакван звезден пиар ход през 2012 година беше драстичната промяна във фризурата на тийн идола Майли Сайръс, която първо беше с много дълга коса, след което се подстрига до раменете. Като завършек получи нов много по-светъл цвят, както и фенска прическа от типа „не ми пука дали е равно, важното е да е готино”. „Фотосесия” от самия процес на подстригване Майли беше пуснала в своя профил в Twitter.

Майли Сайръс - преди или след подстрижката ви харесва повече?


Алиша Кийс
Дълго време гласовитата R&B и соул дива Алиша Кийс поддържаше косата си дълга. Това лято обаче реши да улесни процедурите по поддръжката й, като я скъси радикално в стил класически боб. Ние смятаме, че много й отива, а вие?

Алиша Кийс - преди или след подстрижката ви харесва повече?


Кели Пиклър
Още едно късо попадение (подстригване) точно в целта от кънтри изпълнителката Кели Пиклър. В края на лятото певицата реши да се раздели с русата си коса, а резултатът може да видите в снимковия материал – преди и след.

Кели Пиклър - преди или след подстрижката ви харесва повече?