Моминските партита - това е една много забавна тема, която може да бъде погледната по няколко корено различни гледни точки. Единият вариант е за свенливите булки, а другият - за по-разкрепостените и скандални дами. В наше време, съдейки по това, което се поръчва, явно повечето дами са с по-разчупено виждане. В повечето случаи шаферките решават да шокират своята приятелка булка с някоя голяма торта във формата на пенис, привързан с елегантна панделка или покрит с целувки.

Помня, че при доставката на първата си такава торта, която беше изключително сполучлива, всички бяха шокирани. Булката остана доста изненадана, но и определено доста й се зарадва. Торта с формата на полуголо мъжко тяло, само с препаска или секси бельо, също може да е добра изненада за бъдещата булка, която след сватбата ще може да се наслаждава само на тялото на своят мъж. Друг тип торти за този вид повод, но за по-консервативните булки са с белезници, коктейлни чаши, бельо и каквото фантазията ви сътвори.

Снимка: Личен архив

Много от момичетата, организиращи този тип мероприятия, измислят определена тематика - маскенбал, кабаре и др. Всичко това може да бъде включено като различни детайли и в самата торта. Могат да се приготвят и друг вид десерти, според вкуса и идеята на клиента - палави мъфини, закачливи курабийки, секси бисквитки и т.н. 

Снимка: Личен архив