Време е да отпразнуваме прибирането на есенната реколта ябълки с новия Somersby Apple Blend – естествено мътен сайдер с натурални парченца плод! 

Сайдерът притежава наситен плодов вкус и плътен аромат от райската сладост на “Златна Превъзходна”, съчетана с леко киселия привкус на още два сорта ябълки. Слабогазиран, по-сух и готов за консумация без лед, Somersby Apple Blend е перфектен за есенните месеци, а мътността му се получава при естествената ферментация на плодовете. 

България, където Somersby е лидер в сегмента на сайдерите, за поредна година е пионер в иновациите и бе избрана да представи първия по рода си мътен сайдер с частици плод.

Премиерата на Somersby Apple Blend премина в столичния Culture Beat с изпълнения на Рут Колева, а шеф Петър Михалчев и сомелиер Михаил Марковски демонстрираха как различните видове храни и новия сайдер само печелят от съчетанието си.

Лимитираната серия с 4,5% алкохолно съдържание е в класическите за марката стъклени бутилки от 0,33 мл и можете да я намерите от септември в заведенията и търговската мрежа.

В глобален план се наблюдава тенденцията различни марки бири/сайдери да търсят по-екстравагантни предложения за феновете си, а именно иновациите познаваме като част от успеха зад Somersby.

Apple Blend 2016 се очертава като поредният интересен представител на сайдерите, които Карлбсерг България предлага у нас – след успешните вкусове на ябълка, круша, къпина и боровинка.