Когато носът ми се запуши, чувствам силен дискомфорт, главата ми тежи, обзема ме безпокойство. Запушеният нос ме лишава от основна функция за съществуването ми – правилното дишане. Не спя добре, не съм концентрирана в работата си, не мога да съм пълноценна и за семейството си. Усещам, че дишам през устата, което води до пресъхване на гърлото и неприятно усещане. И на вас ли ви е познато това състояние?

В сезона на настинките и вирусите един от първите симптоми може да е запушеният нос. Носът е първата защитна бариера срещу бактерии, вируси, полени и замърсявания. Ако той не функционира нормално, те могат да проникнат през него лесно, а оттам да атакуват цялото тяло. Никой не иска да се разболява! Но когато се случи, нека защитим тялото си още при първи симптоми!

РЕШЕНИЕТО Е МУКОНАЗАЛ Натурал троен ефект!МУКОНАЗАЛ Натурал троен ефект е 100% натурална и ефективна алтернатива на традиционните химични препарати, особено когато човек трябва да го прилага по-често. Той е хипертоничен разтвор на 100% натурална неразредена морска вода, богата на минерални соли и микроелементи. МУКОНАЗАЛ Натурал троен ефект съдържа сертифицирани натурални етерични масла от балсамова ела, лимон, натурален екстракт от мента, както и фосфолипиден комплекс от кокосово масло.

Могат да го ползват всички в семейството, дори децата над 6 години. Знаем, че вирусите са досадни и прилепчиви и често безпощадно се завъртат между членовете на цялото семейство. При възрастни и деца над 15 години се прилага по 1 впръскване в ноздра до 6 пъти на ден. А при деца на възраст от 6 до 15 години - по едно впръскване във всяка ноздра до 4 пъти на ден.

1,2,3 – МОГА ДА ДИШАМ ОТНОВО!

МУКОНАЗАЛ Натурал троен ефект бързо и ефективно отпушва носа и подпомага възстановяването на нормалното дишане.

Снимка: iStock1. Отпушва носа за 3 минути.
Бързо и успешно действие – това е всичко, което искам, когато съм със запушен нос.

2. Естествено неутрализира вирусите и бактериите.
Успешното справяне със симптомите с натурални средства е за предпочитане пред агресивното повлияване с химични препарати и други. Сертифицираното натурално масло от балсамова ела в МУКОНАЗАЛ Натурал троен ефект е с противовъзпалителен ефект и антибактериално действие. Сертифицираното натурално етерично масло от лимон е с противовирусни свойства, а натуралният екстракт от мента освежава носа и действа успокояващо.

3. Намалява риска от усложнения при настинка.
Нямам време за дълго боледуване и усложнения. МУКОНАЗАЛ Натурал троен ефект помага организмът да бъде защитен още при първи симптоми на заболяването и способства изчистването на дихателните пътища.

ПРОБЛЕМЪТ С ДИШАНЕТО Е РЕШЕН!

Докато не загуби лекотата на дишането, никой не осъзнава колко тежко е със запушен нос. Когато носът ми се отпуши, мога да дишам и да бъда отново себе си на 100%. Чувствам се уверена, красива и здрава. 3 минути след впръскването на МУКОНАЗАЛ Натурал троен ефект отново мога да поемам кислород с пълни гърди, да работя с висок капацитет и да пея песни за лека нощ на детето си. Усещам прилив на сили, защото дишането е живот!

Муконазал Натурал троен ефект е медицинско изделие за възрастни и деца над 6 години.
За повече информация:
„Санофи България“ ЕООД; гр. София 1784, бул. "Цариградско шосе" 90, Офис сграда Капитал Форт тяло А, ет. 10, тел: 02/9705300, факс: 02/9705333, e-mail: [email protected] SABG.MUNTE.18.11.0374/11/18