Преди година, на 14 декември 2017 г., отвори врати ТВ домът на епичната драма - EPIC DRAMA. Най-новият член на семейството на Viasat History и TV1000 събра над 600 часа от най-добрите драматични сериали от цял свят в HD качество и разнообразие от поджанрове. 

Как да гледате Epic Drama в България? Изцяло преведен на български, без рекламни блокове и без допълнителна месечна такса за зрителя, Epic Drama е достъпен във VIVACOM TV, както и в мрежата на А1 България, ТЕЛЕКАБЕЛ, ТВ Сат Ком, Силистра ТВ, NetWorx и NET1. 

В момента Epic Drama на Viasat World вече достига до 10 млн. зрители в 16 страни в света. 

Само за първата си година в България Epic Drama излъчи топ продукции, сред които:

- Скандалният “БЛУДНИЦИ” с Лив Тайлър в звездния актьорски състав във втори сезон - от 1 октомври тази година.

- Испанският трилър хит ЧУМАТА“ (La Pesteтръгна ексклузивно по Epic Drama през март, само два месеца след като надмина по резултати дори премиерата на 7-ми сезон на Game of Thrones в родната Испания. През 2019 година очакваме втори сезон.

- През септември дебютира първата голяма фентъзи поредица по Epic Drama – „Беоулф: Завръщане у дома“ с кино величия като Джоан Уоли и Уилям Хърт.

- Октомври бе премиерният месец на култовият Babylon Berlin.

- От 26 ноември всеки понеделник в 22:00 ефирът на Epic Drama е превзет от „Подводницата“ (Das Boot) - ТВ събитието на годината.

Най-доброто, обаче, предстои! През януари дебютира драматичният минисериал „Госпожа Уилсън“ с Рут Уилсън (The Affair) и Йън Глен (Game of Thrones), както сагата в три сезона „Джеймстаун“ за заселването на Новия свят. Не пропускайте първата ТВ адаптация на английска телевизия на култовия “Война на световете” при предстоящата му Epic Drama премиера през февруари 2019 г.

Първите епизоди на някои от сериалите по канала могат да се гледат на epicdrama.bg. Това не е стрийминг платформа за гледане на видео по поръчка, като Netflix, тъй като Epic Drama не е платен канал, той няма месечен абонамент за гледане. Това е просто онлайн място, на което можете да вкусите от съдържанието на Epic Drama, отново свободно.

Epic Drama е достъпен вече и във VIVACOM TV на позиция 55 за DTH в пакет TV 2L и на позиция 76 за IPTV в пакет TV 2L+, както и в мрежата на А1 на позиции за DTH – 60, за DTV (кабелна) – 214, за IPTV (Premium) - 201. ТВ каналът е наличен и в ТЕЛЕКАБЕЛ - на HD позиция 228, SD канал 185, Силистра ТВ – 173 канал, TV SAT COM - 23/24, в NetWorx – на позиция 230, както и в София – чрез NET1 на 129 канал.