Звучи абсурдно в свят, в който печалбата е единственото нещо, което притеснително много хора искат да им се случи, но е така. Затова и ние от B2Y Creative - Рекламната, Криейтив Агенция на Киноцентър Бояна, като признателност за една много добра година, ще посрещнем гости от цялата страна на двете събития - "Приказна Коледа в Ню Йорк" и "Нова Година - Улиците на Ню Йорк", които организираме на най-хубавите ни декори в Киноцентъра. Именно, за да чуем тези думи: "TОВА Е ГРАНДИОЗНО!" 

"Приказна Коледа в Ню Йорк" ще бъде едно наистина вълшебно Коледно приключение и за възрастни, и за деца, и за възрастни, които искат да са още деца. Направили сме го така, че самите ние да нямаме търпение да отидем. 

Приказна коледна украса, голяма ледена пързалка "Замръзналата улица" пристига от Загреб специално за Вас, на нея ще се проведат Maserati шоута с кънки на лед "Елза и Леденото кралство" и "Круела де Вил и 101 Далматинци", освен тях хората ще видят танцовия спектакъл "Santa Rocks", отново подкрепен от Maserati и Dongfeng. 

Гостите ни ще могат да си правят снимки в много интересни интерактивни, филмови пространства. Вълшебната инсталация на ANSWEAR "Вдъхновението започва оттук" е нещо, което ще те накара да се замислиш дали ти, или светът около теб са по-големи и нещо, което ще счупи представата на хората за реалност. Кафе LАТЕ ще ти даде възможност да почувстваш настроението на култовия сериал "Friends", а Bushmills, Baileys и 2 супер въртележки за големи и малки ще се грижат за доброто настроение. 

През деня пък ще има много детски шоу програми с приказни, театрални герои, любимите Маргаритка, Огромна Бяла Мечка - "Пазете се, че хапе :)", музикални шоута за възрастни и за деца, снимки с Дядо Коледа и много креативни работилници за малки и големи като - "Изкушенията на Milka", печене на домашен хляб, вино и рисунки върху коледни играчки и работилница за възглавнички. Напитките и храните няма нужда да споменаваме, ясно е, че ще се яде и ще се пие, все пак е Коледа и както ние казваме - "Трябва и да го живеем този живот, не само да го работим". 

С две думи - невероятно красиво и вълшебно ще е! Не можахме да го съберем в две думи. Защото няма как да съберем нещо, което не можем да опишем с думи - в две думи.

Но, ако Вие можете - елате, вижте и го опишете - билетите са в eventim.bg и на място. 

И за да си кажем "Чао" с 2022 г., сме приготвили едно грандиозно събитие, което ще те пренесе в 70-те години на Ню Йорк, когато баровете са били тайни, шоутата - на улицата, а заведенията - много шумни. 

WINBET ще ни помогнат за различната и неочаквана шоу програма, която ще се развие като един голям филм на живо пред теб - кабаретни танци, филмови каскади, ъайни места, забранени изпълнения и пищно WINBET Шоу със заря ще те пренесат в един невиждан свят.

Така, докато пишем тази статия, вече нямаме търпение да сме там. Наистина. 

Партито ще започне с 4 шоута - възстановки на холивудски, филмови сцени сред декорите ни, на които реално са се снимали стотици холивудски блокбъстъри и ще продължи в афтърпарти "Кръстникът" и "Студио 54". През цялата вечер гостите ще могат да се потопят в настроението сред много отопляеми, закрити филмови пространства, да хапват подбрана, много вкусна храна и да опитват бурни коктейли и напитки. 

Билетите са в eventim.bg и на място, но ти препоръчваме да си вземеш онлайн. 

Събитието ще бъде отразено от нашия медиен партньор BTV.

Ще се видим там и ще си изкараме СТРАХОТНО!