В света на козметиката откриваме все по-голямо разнообразие от продукти за грим, които да подчертаят естествената ни красота. 

Ако и вие като нас се чудите на какво да се спрете, за да получите хидратираща грижа за лицето, но същевременно да имате онзи свеж и млад вид без много усилия, то продължете да четете, защото открихме продукта, който да ни дава всичко това. Искате ли вашата кожа да е вашата супер сила? 

Maybelline SuperStay 24 Hour Skin Tint е с леко до средно покритие и издръжливост до 24 часа*.

Тониращ серум със сияен завършек

Ако сте фен на естествения вид и продуктите, които позволяват на кожата ви да диша, то тогава Maybelline SuperStay 24 Hour Skin Tint може да бъде вашето решение. Той осигурява леко и свежо покритие, идеално за ежедневно ползване.

Пробвахме го в топлите летни дни и се зарадвахме на резултата. Усещането с него през жегата е все едно сме без грим, но когато се погледнем в огледалото, виждаме свежия вид на лицето си, супер хидратирано, но в никакъв случай не и потно или разтичащо се. Определено ни дава увереност, че изглеждаме и се чувстваме много добре. Тенът на кожата ни е уеднаквен, а нейните малки несъвършенства са прикрити.

Освен за лятната жега, според нас ще е супер подходящ за есенния сезон, когато кожата има нужда от допълнителна доза хидратация. Ако и вие като нас искате да запазите онова лятно сияние на лицето си, с ефект “целунати от слънцето”, сме сигурни, че Maybelline SuperStay 24 Hour Skin Tint е чудесен избор за това.

Предимства на Maybelline SuperStay 24 Hour Skin Tint

Редица предимства го правят привлекателен за любителите на естествения грим. Формулата е обогатена с витамин С**, който не само осигурява сияен блясък, но с течение на времето озарява тена на лицето. Това означава, че не само ни прави по-красиви, но и работи за здравия и свеж вид на кожата.

Едни от най-големите предимства на продукта са, че с нежната си и течна консистенция успява да уеднакви цветовия тон на кожата и да ѝ придаде естествен и свеж вид. И всичко това, използвайки само на 3-4 капки от него.

Друго предимство на Maybelline SuperStay 24 Hour Skin Tint е, че се нанася лесно и се слива перфектно с кожата. Направи ни впечатление, че текстурата му е лека и гладка, което прави използването му истинско удоволствие.  Остана стабилен и устойчив на влага и изпотяване през целия ден.

Стъпките към естествения вид на кожата са 4:

Стъпка 1: Разклатете шишето добре.
Стъпка 2: Нанесете по лицето с пръсти или гъбичка за грим.
Стъпка 3: Нанесете няколко капки за леко покритие или повече за по-плътно покритие.
Стъпка 4: Постигнахте визия с естествен и свеж вид на кожата.

И не само това. След проведен потребителски тест със 110 души след 4 седмици използване на продукта Super Stay Skin Tint, 95,5% от тях били съгласни, че кожата им изглежда по-здрава.

Съчетание с други продукти

Друга причина, за да изберем Maybelline SuperStay 24 Hour Skin Tint за ежедневния си грим, е способността му да се съчетават лесно с други грим продукти. Създава идеална база за пудра, руж и други акценти.

Maybelline SuperStay 24 Hour Skin Tint е подходящ и за тези, които обичат да комбинират различни продукти за персонализиран и естествен вид.

Ето защо избираме Maybelline SuperStay 24 Hour Skin Tint

Докато с други продукти може да имате усещането за “маска” на лицето, то Maybelline SuperStay 24 Hour Skin Tint е идеалният баланс. 

Формулата е веган, без съставки от животински произход.

Съчетава лекота и наистина добро покритие. Резултатът е естествен и сияен завършек, който е подходящ за всеки ден, независимо дали сме на работа, или на почивка.

Maybelline SuperStay 24 Hour Skin Tint има огромен потенциал да бъде ценен актив в разкрасителната ни рутина.

 

* Потребителски тест, 110 жени
** дериват