Или как да съчетаете палавите приключения с релакс през горещите летни нощи

Лятото е сезонът на страстта - оскъдни дрешки, забавления и много, много настроение. Да, обаче, едва ли това е мнението на влюбените, които всяка вечер се въртят неспокойно в леглото, а горещините ги принуждават да „бягат" един от друг... В такива моменти последното, за което си мислим, е да се впуснем в интимни ласки с любимия. А, на всичкото отгоре, на сутринта се събуждаме кисели и неотпочинали.

Отворените врати и прозорци почти не помагат, а да се спи на включен климатик през лятото е доста опасно за здравето. Лошото е, че повечето двойки прибягват до варианта да спят в отделни стаи. Но, уверяваме ви, това може да бъде пагубно за взаимоотношенията ви! Така че, вместо да изпратите половинката си да спи на дивана, ви предлагаме доста по-лесно и приятно решение на проблема. Това е Комплектът Сребърни сънища на Дормео.

Комплект Сребърни сънища включва матрак Мемори 2+12 Силвър, завивка Силвър и възглавница Мемосан Сребърни йони. Матракът е произведен от Екосел и мемори пяна – материали, които имат благоприятно въздействие върху здравия сън. Комбинацията от тези два материала, плюс добавката от сребърни нишки, контролира потенето и осигурява комфорт дори в горещите летни нощи. А, има и антибактериален ефект! Освен това, матракът Мемори 2+12 е ортопедичен и облекчава болките в гръбнака.

Олекотената завивка Дормео Силвър е с пълнеж от Уелслийп микрофибри, които са топли, меки и проветриви. Това я прави подходяща за всички сезони! А, сребърните нишки отблъскват неприятните миризми, което осигурява супер удобство и релакс. Възглавницата Мемосан сребърни йони е с анатомично ядро, изработено от 100% мемори пяна. Този материал откликва на телесната ни температура, оформя се спрямо формата на тялото ни и ни гарантира спокоен сън, без болки в гърба и мускулите. Кълъфката към възглавницата също съдържа сребро. Така че, ако страдате от астма, алергии или се потите нощем, Мемосан е точно за вас.

Сбогувайте се с потенето и неспокойния сън. Заменете ги с комфорт и... желание за близост. Насладете се максимално на летните нощи като поръчате Комплект Сребърни сънища, само до 29 юли! Вижте и пълната гама матраци от Дормео тук.