Случвало ли ви се е да готвите по рецепта, следвайки я внимателно, но въпреки това ястието да не се получи? Понякога рецепти, които сме харесали в кулинарни сайтове, блогове или форуми, са непълни, пропусната е важна стъпка от приготвянето или не е споделена някоя тънкост. Какво можем да направим в такъв случай? Да се доверяваме само на проверени източници, а също така да следваме рецепти, зад които застава конкретен човек – с лицето, небцето и професионализма си.

В мобилното приложение BILLA Кулинариум има над 250 видео рецепти, а също и специални предложения на шеф Виктор Ангелов. Всеки месец неговите гурме изкушения се увеличават с по едно ново.

Коледа не е време за кулинарни провали! Доверете се на професионалиста!

Мобилното приложение BILLA Кулинариум може да изтеглите лесно, безплатно и без нужда от регистрация. Нужно е само да потърсите приложението в APP Store или Google Play и да го инсталирате на мобилния си телефон. В списъка с рецепти има 10 различни категории – от супи и основни до вегетариански предложения и други специалитети. Предложенията са специално селектирани от кулинарното списание №1 в България - BILLA Кулинариум (най-тиражираното и най-продаваното кулинарно издание за уникален брой към края на 2017г. по данни на BluePoint от януари 2018г.). Рецептите на шеф Виктор Ангелов са за всички фенове на качествената храна. Все едно да се сдобиете с личен дигитален готвач, който да ви насочва как да приготвите избраната рецепта.

Искате ли нещо сладко за празниците?

Десертите често затрудняват готвещите, защото при тях трябва да се спазват точни пропорции, импровизациите почти не са разрешени, а има и други кулинарни тънкости. Когато виждате как се приготвя сладкото изкушение пред очите ви, няма как да сбъркате. Използваните продукти се изписват както в самото видео, така и вдясно на екрана, под иконката с пазарска кошница. Наблюдавайте опитните ръце на шеф Ангелов и добрият краен резултат ви е гарантиран.

Коледа с вкус на баварски крем

Хиляда листа хрупкави кори, а между тях крем „Дипломат“ и ягоди – това е милфьой с баварски крем. Ако искате да се отървете от изкушението, най-добре да му се отдадете.


Захарни празници - палачинки с крем „Брюле“ и карамелизирани банани

Удобството на мобилното приложение BILLA Кулинариум е и в това, че не разлиствате хартиени страници от рецептурника, докато ръцете ви са изцапани с брашно или олио. Просто натиснете бутона Play.Весели и вкусни празници!

 

*Видео рецептите са предоставени от BILLA Кулинариум.