Какво  е общото между колагена и стареенето?
Колагенът представлява около 75% от нашата кожа, коса, нокти и стави. След навършване на 25 г. количеството на собствения ни колаген започва да намалява с 1,25% всяка година, като около 40-те е напълно изчерпан.  Резултатът? Бръчиците стават по-дълбоки, овалът започва да се отпуска, порите изглеждат по-разширени. Качествената  козметика и сложните процедури помагат, но нищо не може да  компенсира липсващия „отвътре” колаген. 

Решението?
Решението е да „внесем” в организма колаген отвън под формата на хранителна добавка.

Защо PureLogicol?
Въпреки че на пазара има голям избор на колагенови добавки, добрите дерматолози препоръчват  PureLogicol. Това е така, защото PureLogicol е единственият 100% чист колаген с молекула под 2000 далтона. Именно „малката” молекула го прави лесно усвоим и максимално ефикасен в борбата с признаците на стареенето. Предимствата на чистия колаген са научно доказани и от Медицинския Институт на Харвард. И още нещо. Освен че запазва младостта ни, чистият колаген е изключително полезен за ставите, ноктите и косата. Помага за превенция на остеопорозата.  

 

PURELOGICOL – ЧИСТ КОЛАГЕН ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА 90бр КАПСУЛИ 

PureLogicol е 100% чист колаген, който съдържа 18-те най-ценни за здравето на кожата аминокиселини и е БЕЗ: добавки, холестерол, консерванти, глутен, жито, пшеница, лактоза, захар, оцветители, мая.

Независими клинични изследвания показват, че PureLogicol:
-    намалява бръчките с 43%,
-    увеличава влажността на кожата с 25,8%,
-    намалява порите с 34,5%.  

Дозировка: 3 капсули вечер преди сън. Всяка капсула съдържа 600 мг хидролизиран колаген и започва да действа в първите 45-90 минути от съня. Препоръчителен прием за максимален ефект – от 3 до 6 месеца.

Резултатите от приема на колаген Purelogicol са видими още след четвъртата седмица.

Purelogicol няма странични ефекти или противопоказания. Не води до повишаване на теглото.

Брой капсули - 90 бр., за 1 или 1,5 месеца прием
Препоръчителна цена 98 лв.