- Мамо, защо постоянно си на токчета?
- Защото съм с рокля и с маратонки няма да ми отива. 

Как можеш да прекосиш София елегантно и същевременно удобно? Ако съм с рокля, автоматично изключвам грубите равните обувки с връзки. Ако съм с високи токчета, автоматично изключвам удобството, особено когато към 18 часа стоя на детската площадка с 3 плюшени играчки и половин геврек и изчислявам колко малко е „Мамо, само още малко!“ С колата ми е скъпо и нямам къде да паркирам. С метрото ми е удобно, но тази блъсканица рано сутрин, ах тази блъсканица...

Това и още много други случи от живота на работещата жена и майка ме карат да оценявам високо изобретенията, които са комбинативни и задоволяват повече от един мой критерий.

Не искам само да е практично, но и да се забавлявам.
Не искам само да е красиво, но и удобно.
Не искам само да
вземам, но и да оставям.

SHAREASCOOT e услуга, която съчетава лесното и приятно. И не само. Споделените мотопеди са малки като размери и с лекота се справят със задръстванията; удобно е да идеш на работа с тях, но не се налага да си с анцуг. Напротив, можеш да продължиш да си супер секси мацка и да се чувстваш добре.  На първо място ти е нужно желание да се забавляваш и да опиташ нещо ново. Стаж в шофирането - не. Може тепърва да „прохождаш“ в света на скутерите. С

Следват детайлите. Като жени знаем, че красотата се крие именно в тях. Инсталирай си нужното приложение SHAREASCOOT от App Store или Google Play, открий най-близкия до теб красив скутер в града, резервирай го или директно да го отключи през приложението и… тръгвай. Светът е твой! Или поне София! В плановете на оператора влиза разширяването и в други градове – първо в Пловдив, а после и във Варна и Бургас.

И понеже ни пука за Земята, климата и въздуха, който дишаме, няма как да не отбележим и тази характеристика - споделеното пътуване със скутер спомага за намаляването на изгорели газове и вредните емисии. Защото да сме си на чисто не е желание, което имаме само към мъжа до себе си или детегледачката. Като съвременни и отговорни жени го изискваме най-вече и от средата около нас. И ни пука!

Какво е необходимо?

Ако става дума за вечеря с мъж – желание, подходящ мъж, епилирани крака, рокля, маникюр, свободно време, чанта, която да си отива с роклята, пари, такси или да не пиеш алкохол, резервация в ресторанта, настроение, свободен час за фризьор и... да си гладна.

За SHAREASCOOT е по-лесно. Необходима е регистрация, навършени 18 години, да притежаваш смартфон с мобилен интернет, шофьорска книжка и кредитна карта. Зоната в града, в която могат да се паркират скутерите, е „широкият център“, като с увеличаване на броя им, поетапно ще се разширява и зоната за паркиране. 

Не споделям мъжа си! Споделените мотопеди обаче са нещо ново, интересно и им казвам ДА.