Какво е любовта? Може би се изразява в грижата за някого - да му даваш поводи за усмивки, да му бъдеш подкрепа, да му показваш правилния път и т.н. Думичките „обичам те“ не значат нищо, ако не са подкрепени с действия. Естествено, не е нужно да са големи жестове, могат да бъдат малки ежедневни постъпки, които показват обич. Всеки от нас има човек в живота си, който го учи какво е любов. В повечето случаи това е майката, която ежедневно се грижи за нас. Тя ни показва, че любовта е в малките неща – като да бди над теб,  докато си болен, да ти направи закуска рано сутрин, да ти казва лека нощ с целувка по челото. Но малките деца рядко забелязват всичко това, те обръщат внимание по-скоро на малките подаръци, които предизвикват широки усмивки на лицата им.

Мога да ви разкажа за един от най-ярките си спомени от детството, в който разбрах, че, да, любовта е в малките неща. Подариха ми без никакъв повод една купичка. Тя беше с любимата ми принцеса и толкова се зарадвах, че ми потекоха сълзи от щастие. Когато попитах майка ми защо ми я е подарила, тя ми отговори: „За да може всяка хапка, докато се храниш от нея, да ти напомня, че до теб винаги ще има хора, които те обичат“. Това беше една обикновена купичка, която носеше със себе си посланието „любов“. И най-големият плюс беше, че всеки ден се хранех от нея на закуска и денят ми започваше с думите на майка ми.

Ако търсите подарък със силно послание за детето си, то BILLA е насреща. Новата кампания на веригата предоставя възможност със събрани точки при пазаруване, да купите купички, чаши или чинии с облика на един от любимите детски герои - Мики Маус. Пазарувайте в BILLA в периода  18 юли - 21 август 2019 г. и за всяка покупка от 10 лв. ще получите по 1 промо точка. Събраните промо точки можете да използвате до 28.08.2019 г. или до изчерпване на количествата. Всички части от Мики сервиза можете да разгледате тук.