Как по естествен начин да подобрим здравето и да намалим риска от различни заболявания? Една ефективна стъпка е включването на билкови продукти в ежедневния режим! Предимствата на билките са много – те могат да се приемат както с профилактична, така и с терапевтична цел, повечето от тях са напълно безопасни, продължителната им употреба има дългосрочни благоприятни ефекти върху организма.

Онлайн магазинът на Ревита предоставя голямо разнообразие от естествени растителни екстракти, сред които широко популярни, както и по-специализирани Аюрведа хранителни добавки, формулировки от традиционната китайска медицина, цветни есенции и др. Билковите хранителни добавки в Revita.bg се предлагат под формата на таблетки, капсули, прах, тинктури и сиропи за пиене. Те са изцяло натурални и осигуряват най-важните биологично активни вещества, съдържащи се в билките, което гарантира тяхното ценно въздействие върху здравето.

Ревита

Някои от най-търсените билки в Ревита – кои са те и за какво помагат

Адаптогени

Това са растения с мощно антистрес действие. Приемът им се препоръчва за подобряване на настроението, намаляване на нервното напрежение и повишаване на енергията и жизнеността. Примери за такива билки са ашваганда, американски и корейски женшен, златен корен (родиола), бакопа мониери и др.

Кардиопротектори

Тези растения подпомагат здравето на сърдечносъдовата система. Използват се за нормализиране на кръвното налягане и сърдечния ритъм, подобряване помпената функция на сърдечния мускул, предотвратяване натрупването на атеросклеротични плаки в кръвоносните съдове. Примери за такива растения в Ревита са глог, хибискус, куркума и др.

Хепатопротектори

Това са билки, които подобряват здравето на черния дроб и същевременно стимулират потока на жлъчката. Особено полезни са при диета, богата на вредни мазнини и въглехидрати, системна консумация на алкохол и други състояния, които влошават чернодробната функция. Най-популярните такива растения са млечният бодил (бял трън), глухарчето, артишокът и др. Освен с цел защита на черния дроб, се използват и за детоксикация.

Защо е важно да приемаме билките правилно

На всяка от билковите добавки в Ревита има указания за прием, посочени на етикета – дозировка (количеството мг / мкг на дневна база), кога се приема (сутрин, вечер и/или на обед, преди или след хранене). Следването на указанията е важно, за да постигнем желания ефект.

Що се отнася до различните билкови комбинации или кои билкови добавки на Ревита могат да се приемат заедно, се препоръчва консултация със специалист, който да предложи подходящото съчетание. Ревита предлага опция за безплатна консултация с опитни професионалисти (лекари и фармацевти), от която всеки може да се възползва.

Трябва да се има предвид, че за да започнат да действат билките, е нужно време. За сметка на това, полезните им ефекти са дългосрочни – те не просто облекчават симптомите, но повлияват причинителите на проблема.

Хранителните добавки на Ревита са създадени съобразно най-високи стандарти за качество. Произведени са от европейски и американски компании с дългогодишен опит и безупречна репутация в уелнес индустрията. Ревита е ексклузивен доставчик на световноизвестни марки, ползващи се с доверие от страна на медицински специалисти и други потребители.