Водещата световна марка за замразени и консервирани зеленчуци – Bonduelle – премина през специална трансформация в България. Създадена през 1853 г., мисията на Bonduelle е да стане лидер в здравословния начин на живот, като даде възможност на хората да се хранят на растителна основа. Марката е тук, за да даде на всеки възможност за достъп до висококачествени зеленчуци, пълни с вкус, цвят и текстура, и да проправи пътя към по-устойчиво бъдеще за всички. 

Bonduelle е тук, за да мотивира всички да бъдат по-креативни, когато става въпрос за питателно готвене, което споделят с приятелите и семейството си. Малко преди края на годината марката преразгледа своя лозунг и иска да даде възможност на всички нас да направим по-добрия избор, когато става въпрос за храната на нашата маса, нашите избори и тяхното въздействие върху света, в който живеем. 

„Донеси добрата промяна“ е новият призив на Bonduelle към всички свои настоящи и бъдещи потребители да бъдат създатели на промените, необходими за поемане по новия и вълнуващ път на растителната диета. 

„Новото позициониране на марката е тук, за да помогне на Bonduelle да стигне до мястото, на което винаги сме искали да бъде марката – позволявайки на хората да избират висококачествени растителни опции за себе си и своите близки. Bonduelle винаги е била марка, която държи благосъстоянието на потребителите в сърцето си и ние вярваме, че нашето ново позициониране ще ни помогне да постигнем това още по-добре и ще даде на хората силата да бъдат промяната, която искат да видят в света.“ казва Цветан Вълчев, Национален Мениджър Ключови Клиенти Bonduelle. 

За да направи тази промяна още по-положителна за феновете на Bonduelle, марката е и организатор на национална кампания, за да напомни на хората, че „Настроението започва от твоята чиния“. За да участват, потребителите трябва да купят поне два продукта в една покупка и да регистрират касовата бележка. Късметлиите могат да се състезават за страхотни награди - airfryer Philips, ваучер за 100 лв. или специален комплект продукти Bonduelle. Потребителите могат да научат повече на сайта на кампанията https://nastroenie-promo.bonduelle.bg/

Също така не забравяйте да следвате Bonduelle в Instagram и Facebook за безкрайно кулинарно вдъхновение и още забавни игри!