Не е ли рано да мислите за море? Напротив сега е моментът.

Цялото крайбрежие на Турция, Гърция, Испания и Италия е на вашето разположение с отстъпки до 30%.

"Караджъ Турс Интернешънъл" със своята нова и иновативна технология и за разлика от другите свои конкуренти на пазара, предлага оферти за всички хотели и курорти в Турция, Гърция, Испания и Италия.

И ако всяка година ходите на море по едно и също време, сега е най-изгодното време за резервиране на почивката ви. Ако пък не планирате, сега е точният момент да изберете най-приятното за вас време и лятната ви почивка да ви излезе значително по-евтино.

Имайте предвид, че всички хотели предлагат различни типове настанявания. Можете да си избирате от стая с изглед към градината, към морето, до такава, която е на 20-ия етаж и гледа към безкрайнита шир.

Закуска, закуска и обяд, три хранения или 24-часов бюфет - това също е по ваше желание. Басейните, джакузито и всички удобства на хотелите са включени в цените.


Цените започват от 13 лева за нощувка, може да избирате и между пакети от 3 до 7 нощувки на база така нареченото "Всичко включено в цената". 

За родителите детските кътове и аниматорите са истинско облекчение и възможност да се насладят изцяло на своята ваканция.

За транспорт също имате няколко варианта  - с личен транспорт, с автобус или със самолет.

Грабвайте бързо нещата си и към офисите, за да си резервирате почивката на най-ниските цени до края на януари. Всъщност - дори не е нужно и да ходите до някой офис. Просто седнете пред компютъра, резервирайте и купете своята почивка - дори и с допълнителна отстъпка.

Можете да направите това ето тук >>