Има един момент от празничния сезон, който цялото семейство очаква с нетърпение и това е коледното утро. Тогава родителите наблюдават как децата им весело разкъсват опаковъчната хартия и отворят подаръците, които с дни са ги чакали под елхата. Усмивките на всички грейват и точно тогава Коледата се усеща най-силно.

Отварянето на коледните подаръци наистина е специално изживяване, с което всеки от нас иска да зарадва близките си. То обаче е свързано с едно занимание, което може да бъде далеч по-неприятно. Може би вече се досещате, че става дума за опаковането.

Ако все още не сте сигурни дали да облечете коледните подаръци в красиви опаковки, трябва само да посетите един от магазините на PEPCO. Още с влизането ще ви обземе коледният дух, а селекцията им от опаковъчни хартии, панделки и брукатени ленти мигновено ще ви вдъхновят.

  

Но преди да се развихрите с опаковането на подаръците има няколко неща, за които е добре да помислите:

Организация

Важно е да определите и организирате място за опаковането, така че всичко необходимо да е готово и събрано на едно място. Ако си създадете работно пространство преди да започнете с опаковането, нещата ще се случат много по-лесно.

Подходящи ножици

Ако някога сте се опитвали да отрежете парче опаковъчна хартия със захабени ножици, знаете, че рязането е почти невъзможно. Качествените ножици ще направят работата в пъти по-бърза.

Цветовете

Изберете внимателно цветовете и шарките на опаковъчната хартия. Придържайте се към три, най-много четири цвята, за да сте сигурни, че ще изглеждат добре. Ако обичате класическите коледни тонове на червено,  зелено и златисто в PEPCO ще откриете красива и качествена опаковъчна хартия на достъпна цена.

Детайлите

Не забравяйте да добавите картичка, защото красотата се крие в малките неща. Написаното на ръка послание със сигурност ще усмихне човека, на когото искате да направите подарък и ще подскаже за вашето старание. Можете да зарадвате близките си с приказните кутийки за картички, украсени с панделки и лъскави ленти на PEPCO.  

   

Ако всичко това ви звучи прекалено сложно и трудоемко не се отказвайте. Истината е, че опаковането на подаръци не е за всеки. Това обаче не пречи под елхата да има красиви празнични торбички. Коледната колекция на PEPCO предлага страхотни подаръчни пликове в богатство от цветове, дизайни и размери – перфектното решение за тези, които нямат достатъчно време, което да отделят в опаковане.

В каквато и опаковка да поднесете вашите подаръци, накрая е важно само едно – да го направите от сърце.