Лятото е тук, по-вдъхновяващо и по-желано отвсякога. Не ми остава нищо друго освен да приготвя багажа и… към морето. Очаква ме една и съща програма всеки ден, но всички ще се съгласят, че тя никога не омръзва.Ден първи

Ставам, вземам душ, пълня плажната чанта и слагам една лека и ефирна плажна рокличка на H&M в така актуалния за сезона цвят корал. Не мога да мина без аксесоар, затова набързо грабвам и едни фенски обеци. Познайте от коя марка (не че нещо, ама, съм голям фен на тия фешън сладури от Швеция). А и ми харесва да съм обградена от цветове.

Стигам до плажа. Първото, което правя е да предпазя нежната си кожа. В това отношение винаги разчитам на Garnier. Този път съм заредена със слънцезащитните млека от серията Golden Protect. Една приятелка ми каза за тях. Осигуряват ефективна защита на кожата против изгаряне и стареене. Вече съм готова да посрещна усмихнатото слънце. И да му се усмихна и аз. Без притеснения.

Да видим с кого да споделя колко ми е кеф в момента? Изваждам си новия суперстилен смартфон LG Prada – подарък от гаджето. И изобщо не ми пука с кого ще говоря, защото мога да си сърфирам в нета, докато хващам шоколадов тен.

Упс, нещо май ми липсва. Дали съм си взела кафенце? Да, ето го в плажната ми чанта – ммм, бутилка айс-кафе Cafemio Капучино!

Към ранния следобед мисля с какво да допълня задоволството си от ползотворния ден. Трябва да е сладко, но не тежко, а ободряващо и студено. Сладолед. Ако може Cremona, защото е български, с истинско мляко. Нищо на света не може да ме спре да нападна изкушение, в което има карамел, сметана или орехи.

Край на ден първи. И така до безкрай. Мммм, блажено лято…

Какво ще сложи в плажната си чанта Росица Николова - вижте тук.