Коледа е един от най-любимите дни на малки и големи. Това е времето, в което семейството се събира заедно около трапезата и всички се радват на вкусната храна и изненадите под елхата. Днес ви предлагаме да се подготвите успешно за празника, като набележите идеи за най-важните покупки от коледния каталог на BILLA –  "Вълшебни оферти за Коледа", валиден до 31-ви декември.

Подаръците

Изборът на коледни подаръци е обичай, който всички, без значение от възрастта, обичаме и честваме. Да зарадваме близките хора и да усмихнем всички у дома с мечтаната изненада прави Коледата наистина вълшебна. Това е най-чаканият момент особено за децата, които са нетърпеливи да се втурнат към елхата, за да видят първи какво точно са получили от Белобрадия старец в ранната утрин на 25 декември.

Знаем, че да успеете да изберете най-подходящата изненада не винаги е лесно. Именно затова BILLA предлага съдействие в избора на подаръците за деца на всяка възраст и голямо изобилие от възможности. Тях можете да разгледате в коледния каталог на веригата. Ако търсите игри, които развиват въображението и бързия ум, това е идеален повод да поставите в кошницата си – Пъзел от 1000 части за 26.99 лв. или Скрабъл за 37.49 лв., в който думите ще се редят една след друга. Ако музиката и движението на танците са истинска страст за вашето дете, то със сигурност ще се зарадва на Bluetooth колонка във формата на коледна играчка – за 14.99 лв. или Танцуващия робот, който може да бъде ваш само срещу 35.99 лв.

В случай, че детето ви е почитател на играчките на четири колела, изберете за подарък Състезателен автомобил за 35.99 лв. или Кола с радиоуправление за 45.99 лв. Ако пък искате да превърнете детската стая във фризьорски салон, в магазините на BILLA в цялата страна ще откриете още Комплект за прически, сешоар и аксесоари за 34.99 лв. и кукла за 5.99 лв. В брошурата има разнообразие от предложения дори за почитателите на плюшените играчки – на цена от 19.99 лв.

Декорацията

Тя създава празнично настроение, което носи уют и топлина във всеки дом. Празничната декорация би могла да бъде под различни форми и да отговори на всеки вкус и предпочитания. BILLA кани всички „Да украсим заедно празника“, като предлага богат набор от предложения в своята коледна брошура. Сред тях попадат: Коледни лампички за 8.99 лв., различни цветове Гирлянди за 3.29 лв. и Ароматна свещ за 7.99 лв.

Празничната трапеза

Споделеното забавление на празника винаги се насочва и към всички вкусотии на трапезата. По време на коледното празненство, можете да се насладите на вкусните млечни и месни деликатеси от собствената марка на BILLA – BILLA Premium, в комбинация от подходяща напитка, която да съдейства за отлично настроение. В специалната брошура на веригата ще откриете селекция от качествени вина, например. То би се съчетало отлично със селекцията от сладки изкушения – от шоколад и бисквити до френски макарони!

За още интересни коледни предложения, разгледайте брошурата на BILLA с празнични предложения, направете своя списък и бързо се отправете към най-близкия до вас магазин на веригата. Весели и топли празници!