С бляскаво събитие сестрите Мими и Мая отбелязаха деветия рожден ден на модния си бранд Alessa. На празника бяха поканени много гости, а празненството се състоя на върха на известна столична сграда. Сред балони и цветя и под изкусния съпровод на саксофон и цигулка бяха посрещнати звездите на деветия рожден ден на марката.

В комфортната компания на розова лимузина пристигнаха на рождения ден и прекрасните модели, които представиха най-новата колекция на модния бранд. Истински интерес предизвика фактът, че всички присъстващи на събитието по случай рождения ден се появиха в стилните облекла на Alessa, като създадоха армия от изящество и стил. В епицентъра на рождения ден на най-популярното име в модния бранш - Alessa - бяха известни личности, сред които Криско и половинката му Цвети, изпълнителките Алекс и Влади, Лидия, Десита, Диона и други познати за българския хайлайф гости.

Какво прави марката Alessa толкова успешна?

Мечтата се превръща в реалност, защото страстта, която съпровожда сестрите по стълбицата към върха, на който се намират днес, е целта да създадат нов, красив и изпълнен с блясък свят от красиви дамски дрехи. Въпреки първоначалните години на несигурност, Alessa успява да достигне върха! Именно затова днес много красиви българки й се доверяват в грижата за своя безкомпромисен стил. С милиони харесвания и последователи в социалните мрежи те бележат заслужен успех. Красят кориците на най-престижните списания в България - Forbes и Elle. Като основна цел на модния бранд Alessa стои:

  • Открояващ се авторски моден дизайн, който се основава на цветове, закачливи облекла и секси визии;
  • Качеството, с което те не правят компромис и което се съревновава с брандове, които предлагат двойно по-високи цени;
  • Взискателните тенденции, които сами налагат, им помагат да се издигат успешно към върха. Създавайки комфорт на невероятните Алеси, те допринасят за зашеметяващата им визия;
  • В основата на успеха им стои обратната връзка с клиентките им - или както те ги наричат "Алеси", които наброяват над 100 000.

Въпреки че началото е било несигурно и трудно, стремежът им да превърнат Alessa в първия български глобален моден бранд не спира. Стремежът им да покажат, че в България има способни модни специалисти, които създават продукти, достигащи световните нива, също е непоколебим. А уникалното празненство за рождения ден го доказва.

Какви бяха акцентите на събитието?

Очарователно и запомнящо се парти бяха подготвили основателките на марката Alessa по случай рождения ден на модния си бранд. Множество изненади за гостите и стриктна организация бе подготвила Вероника Михнева в компанията на водещата Гери Дончева. Водещи акценти на събитието бяха:

  • За доброто настроение и забава на гостите се погрижи Маг Андреас, който беше подготвил изумителни трикове, с които прикова вниманието;
  • За горещите страсти на рождения ден бяха поканени "господарките" на пол денс танците - Симона и Бояна, които бяха подготвили акробатични съчетания;
  • Продължително осветително шоу озари небето в компанията на четириетажна торта в изискания стил на Alessa, разбира се;
  • За музикалното оформление на рождения ден се грижеше DJ Spirit, а партито продължи до малките часове на нощта.

Шармантното събитие приключи с множество пожелания към основателките за още повече успехи в бъдеще.

Какво да очакваме в бъдеще от марката?

Планът на създателките за бъдещето на модната марка Alessa е да продължават да развиват бранда, като стимулът им за това е подтикнат от общността, която са изградили през годините, от красиви и стилни Алеси, които непоколебимо споделят страстта им към модата. Това е главното вдъхновение, след което те вървят устремено и на което дължат успехите си до момента.

Визиите, които предлагат, ще продължават да са атрактивни и секси - не само благодарение на модния усет на основателките, но и на уникалните материи, които предлага марката. Водещи за тях си остават авторски креативните дизайни, което прави българският премиум моден лидер отличаващ се.

Защо всяка жена заслужава да бъде част от отбора на Alessa?

Както те самите казват, тяхното послание е "Целуни за чао посредствеността". В това е основата им за развитие и идеята, която влагат в дизайна на всяка дреха. Работата за тях винаги е била удоволствие и вълнение. Заради любовта към клиентките им днес интересът към марката е огромен.

Обществото, което "притежават" наброява милиони, а клиентките са наясно, че към тях ще се подходи с внимание и грижа. Наричат модата "бягство от реалността", защото висотите, които достигат, описват един по-бляскав и стилен свят. В основата за тях стои семейството, модата и доволните клиентки, които те обичат да глезят с изискани тоалети. Дизайнът и авторските визии, с които се отличават, е секси и открояващ се. Държейки на обещанията си, правят всички Алеси щастливи, а това от своя страна създава сигурност и клиентките го потвърждават, като се връщат отново за поредната "модна доза" Alessa. Най-голямото постижение, което имат, е умението на дрехите сами да говорят за себе си.