BALAYAGE RULE THE WORLD! Здравко Куманов за предизвикателството да работи като коафьор в bTV. И какво остава скрито зад кадър.  

На какво те научи работата в bTV?

Работата в най-гледаната телевизия на българския ефир ми отне доста, но и ми даде шанса да опозная и изградя себе си в професионален и личен план. За крехката си възраст и краткото време смятам, че постигнах завидни знания и качества. Най-важните неща за млад творец като мен, които разбрах за последната година в този безкомпромисен и динамичен свят ги научих точно там. Да работиш по най-перфектния начин за кратките пет минути, знаейки, че крайният резултат ще бъде видян от милиони зрители, в което е и тръпката. И най-важното, повярвах в себе си, докато виждах колко качества и сила притежава всеки един от нас, когато има цел и я желае истински. И разбира се... вече ставам рано.

Има ли бърз и лесен начин за перфектна визия без много усилия в домашна условия?

Разбира се, че има начин! Всъщност перфектната и подредена прическа стил "циганска сватба" е вече далеч от тенденциите. Съветвам дамите, които сами творят визията си сутрин да не се унасят и нека разчитат на естествената текстура на косъма си, без да предобряват нещата. Също така никога да не излизат от вкъщи неразресани.

Един практичен съвет как може да се поддържа една коса?
Най-важният ми съвет е да не съсипват косите си с ненужни боклуци, за които са чули от съседката и са закупили от кварталния супермаркет! Просто нека се консултират с професионалист, който ще избере точния продукт за косата им, при условие, че се следват инструкциите правилно за домашна употреба. Преси и маши без коментар!

Какви щадящи продукти би препоръчал за тези коси, които са ежедневно подложени на третиране?
Всичко, което съвременната козметика и медицина извлича от ПРИРОДАТА, е в наша полза!

Какво е тайната за балеажа, който е и твоята стихия? Остава ли хит и за 2016?
BALAYAGE RULE THE WORLD!

Аксесоарът, който всяка дама би следвало да има за своята коса?
Тиара в стил OLYMPEA никога не е излишна.