Когато говорим за мода, каква е модата в астрологията?
Винаги разказвам историята за Адам и Ева, защото те са първата двойка, които са родени в петък, в новолуние във Венера. Първото нещо е било да покрият голотата на тялото си със смокиново листо, затова винаги казвам, че именно модата е най-старата професия! Днес все по-често се обръщаме към тези материи, които са най-близо до природата, като памук, бамбук, ананас и т.н. Когато говорим за модата в астрологията, Везни е зодията, която е подвластна на красотата и всичко свързано с нея - тя е комбинация между мода, дизайн и изкуство. Жените Везни притежават естествена аура на красота и елегантност.

Снимка: Снимки: Димитър Ламбов

Лайфстайл астрология - каква означава това?
Всеки астрологичен знак има различен цвят и ако успееш да канализираш правилно енергията спрямо зодията си, човек може да изглежда по-добре, да се чувства по-добре, да бъде по-успешен във всеки един аспект от живота си. Астрологията е част от модата, спорта, политиката... Концепцията на лайфстайл астрологията е именно да съчетава всекидневно правилните избори, спрямо подходящите ситуации.

В днешно време астрологията е бизнес, мода или необходимост?
Астрологията е всичко! Всички са я използвали от древни времена до днес, защото тя е договорът между Господ и нас, който ни показва правилните знаци какви искаме да бъдем и как да го постигнем в сегашния си живот.

Защо Кабала е толкова нашумяла последните години?
Кабала е мистично учение, което учи хората да трансформират своя живот. Кабала не е религия, защото последователите й изповядват всички религии от юдаизъм до будизъм. Кабала е учение, а основната му идея е, че всеки човек е свързан с Бог и че трябва да работи върху различни аспекти на своята душа, за да постигне хармония със себе си и света около себе си. Последните петдесет-шестдесет години хората са интересуват все повече от Кабала именно заради магията, което носи това учение със себе си. Това е система от философия и психология, която те насочва към вътрешно себепознаване, без значение дали говорим за суфизъм, астрология, Кабала или йога, защото ние избираме посланията, които искаме да следваме в живота си. Всяка зодия има свое послание, което задейства своята вътрешна енергия.

Разкажи ни за серията тениски с астрологични послания, които създаде.
Тениските винаги са били моя страст и това беше причината да направя колаборация между астрология и мода. BIONDINA са серия тениски, предназначени предимно за йога и медитация. Например, когато жената има нужда от сила, облича съответно тениската с този надпис, който иска да активира. Много са важни послания, които човек носи върху себе си, защото трябва да бъдем много внимателни именно с това какво обличаме, в какви цветове и т.н.

ARIIES – I AM /Don’t tell me what to do!/

LEO – I WILL /I rule you win!/

LIBRA – I BALANCE /I can be your beauty and you can be my best/

Следващи „модни проекти“?
Мъжка линия тениски за спорт. 

Предстоящ проект?
В момента пиша книга за взаимоотношенията.

Грим: Гергана Пащрапанска за Jane Iredale
Коса: Здравко Куманов за Living Proof
Стил: Станимира Янакиева за  PINKO&BCBGMAXAZRIA