Влогърите стават все по-популярни сред тийнейджърите и в България, а някои вече дори се прочуха като автори на книги, но да не се отклонявам... Реши ли човек да разгледа видеата и от други тийнове, чиито имена не може да си спомни веднага, решава набързо да ги потърси чрез снимките в Google нали, къде другаде?

И така, потърсихме "teen" в Google. Повечето резултати бяха до толкова разсъблечени бели момичета, че единственото, което се вижда на кадрите, е невинно чиста детска кожа и красота, което е ОК – стига да не бяха закачливите пози и лица. Кога светът стана толкова перверзен, че първите 100 резултата в Google Images за "тийн" предлагат основно разголени бели момичета?

Снимка: Google Images

Допълнителните предложения на търсачката за "teen" звучаха с думи като curvy, hot, group, bra, skinny, bed – затова потърсихме и българската "тийнейджър", където положението (не) стана по-розово – тийнейджърки се натискат, тийнейджъри по бански и тийнейджъри гаджета бяха водещите предложенията на търсачката. 

Първото изображение изобщо на момче в "teen" резултатите носеше брекети на зъбите (и дрехи) зад волана на автомобил, но второто светкавично предложи гол до кръста пубер на безлюден плаж. По всичко личи, че интернет потребителите търсят нещо много, много специфично с "teen"