Откакто преди 6 години Алана Джоунс-Ман напуска работата си в престижна пиар агенция в Ню Йорк , тя решава да се посвети изцяло на хобито си – сладкарството и изработката на дизайн на торти и сладкиши, и не само. Изработва тортите за сватба, украсата, поканите с голямо желание и влага нещо иновативно във всичко, с което се заеме. Като например тези кактуси капкейкове, които имат бодли, но не бодат. Вместо това са супер идейни, а снимките в галерията ще ви покажат и как точно се правят.
-
Acqua Di Gio, вечната класика на Армани – един феномен от 1996 г.
-
Вече можем да постигнем плътните усните на Cardi B с NYX Duck Plump Lip Gloss
-
Пощенска банка маха таксата за вноска на суми в лева по сметките си за граждани заради приемането на еврото
-
Ергономично офис обзавеждане: Защо е важно за вашето здраве и продуктивност