Бялото е новото черно. Забравете за черната очна линия и направете място в своята тоалетна чантичка за ослепително красивата бяла очна линия.

Признаваме, че дълго време белият грим имаше лоша репутация, заради бледия вид, който придава на лицето. С тази разлика, че от началото на година той присъства на световните модни подиуми като основен разкрасителен акцент на женската красота.

Тази зима, той установи сред ключовите тенденции при грима и днес имаме удоволствието да ви представим как да го носите и кои продукти да използвате.

За да избегнем призрачния вид на лицето е редно да залагаме на много фино изравняване на тена с минерални пигменти, които няма да изсветлят или потъмнят цвета на кожата.

Очната линия се нанася плътно до горната линия на клепача – близо до миглите. Тя е редно да бъде много тънка и равномерна. По този начин ще придадете свеж лик на погледа без той да изглежда “болен”.

Друго, белият грим (сенки или очна линия) си е самодостатъчен т.е. излишно е да го комбинирате с друг цвят сенки или контур. Малко спирала стига. Но! Да, има друго условие, за да бъде визията ви безупречна. Препоръчваме ви, когато носите бяла очна линия, да подчертаете устните с ярък цвят – за предпочитане алено червено или ярко розово.

Освен като очна линия, белият цвят може да го използвате, за да отворите погледа си с помощта на бял khôl, който нанасяте върху вътрешната линия на клепача.

През 2015 разчупете преустановените красиви канони със смелост и стил. Ефектът е гарантиран.