Отново идва сезонът, когато слънцето вдъхновява стила ни на живот, активността ни и дори настроението. От нас зависи обаче, как то да присъства в живота ни. На всички ни се иска да сме красиви, със здрава кожа и винаги в слънчево настроение. Ако се нуждаеш от слънцезащита, която поема ангажимент за здравето на твоята кожа, то BIODERMA и гамата Photoderm ще бъдат отговорни за:

Защита срещу вредното действие на UV лъчите
Благодарение на уникалния патент Cellular BIOprotection® продуктите от гамата Photoderm активират по биологичен път естествените защитни системи на кожата, като защитава ДНК на клетките, предпазва от фотостареене и поддържа имунитета на кожата. Продуктите осигуряват 98% ефикасност 2 часа след нанасяне.

Специфични слънцезащитни продукти за нуждите на всеки тип кожа
Освен униерсалните продукти, богатата фотозащитна гама Photoderm, има продукти за специфичните нужди на всеки тип проблемна кожа – кожа, склонна към зачервяване и розацея, кожа, склонна към хиперпигментации, комбинирана и мазна кожа, склонна към акне, свръхчувствителна кожа към химинчи филтри и др.
Най-новият продукт от серията е Photoderm LEB, специално разработен за кожа, склонна към слънчеви алергии.

Всички продукти от серията имат иновативни текстури
Благодарение на иновативните ултра-флуидни бързопопиващи текстури, освен удоволствието от употребата, гарантираме равномерно разпределение на защитните филтри по цялата кожа, максимална защита и спазване на предписанията на дерматолозите.

Нашите любими Photoderm продукти, които могат да се превърнат и в твои любими:

Photoderm MAX Ultra-Fluid 40 мл. е слънцезащитен продукт за лице, притежаващ един от най-високите фактори – SPF 50+/UVA 40, което гарантира максимална защита срещу UV лъчите.


Препоръчителна цена: 32.90 лв.

Photoderm BRONZ сухо олио 200 мл. съчетава силата на биологичното действие с комфорта и удоволствието от употребата. Уникалният бронзиращ комплекс в продуктите от серията Photoderm BRONZ стимулира естествения процес на синтезиране на меланин в кожата, причина за образуването на тен.


Препоръчителна цена на Photoderm BRONZ сухо олио SPF30: 40.90 лв.


Photoderm Apres-soleil мляко за след слънце е хидратираща и успокояваща грижа, подходяща за цялото семейство. Дава на кожата оптимално ниво на хидратация, предотвратява изсушаването на кожата след излагане на слънце и забавя процесите на кожно стареене.


Препоръчителна цена на Photoderm Apres-soleil мляко за след слънце:
•100 мл. – 11.90 лв; 200 мл. – 22.90 лв; 500 мл. – 35.90 лв.

Photoderm KID Spay 200 мл. е слънцезащитен спрей за деца, който осигурява вътрешна клетъчна защита и много висока външна защита от вредните UV лъчи (SPF 50+/UVA 38). Подходящ е за лице и тяло.


Препоръчителна цена: 34.90 лв.


Кампания „НОВО за СТАРО”
За втора поредна година до края на август ще имаш възможността да дадеш стария си продукт за слънцезащита и да вземеш нов на BIODERMA с отстъпка 5 лева. Информационната кампания е под мотото „НОВО за СТАРО” и ще зареди редица аптеки в цялата страна с контейнери, където да оставиш продуктите с изтекъл срок на годност.