Устните… Дали блестят като обсипани с безброй кристали, или сияят с нежен розов блясък, дали са искрящи или дръзко лакирани, устните, със сигурност, привличат внимание във всеки момент и всяка ситуация. Те винаги привличат погледите и често са наричани „не толкова тайното“ оръжие за съблазняване. Ето защо изборът на правилния продукт за устни не е толкова лесна задача. Deborah Milano представя нов сензационен глос за устни, който не само ги облива с неповторим блясък, но и подхранва и хидратира кожата.

С Glossissimo Gloss устните са блестящи и гладки като кадифе, а освен това придобиват и неустоим 3D ефект. Новият глос е с високотехнологична формула, благодарение, на която получавате едновременно не само безупречни устни, но и неповторимо удоволствие за сетивата с възхитителния аромат на боровинка и кремообразната консистенция на продукта.Формулата
Прекрасната гелообразна текстура съдържа полимери и хидратиращи частици за още повече блясък и дълготрайност, а коктейл от специални масла придава на устните сочен 3D обем. Формулата е обогатена с хидратиращи и анти-оксидантни свойства, както и с агенти срещу вредното действие на свободните радикали, събрани в специално разработен комплекс, наречен Fruit of the Forest DH Complex. Той формира нежен защитен филм на повърхността на устните, който ги предпазва от вредната радиация, причинена от UV лъчите и се грижи те да останат меки и нежни, плътни и кадифено гладки.

Опаковката
Новият глос за устни Glossissimo от Deborah Milano идва в нова изискана опаковка: облата форма е перфектна за дамската чантичка, а удобният апликатор дозира идеално необходимото количество глос и и го разнася плавно и лесно по повърхността на устните.

Нюансите
Glossissimo - новият глос за устни на Deborah Milano е представен в България в 9 цвята, сред които жените да изберат най-подходящия за тях нюанс или да намерят перфектния завършек на грима си за всеки повод. Всички нюанси са с ултра блестяща, гланцираща, цветна и вкусна скреж текстура.