Всички дами, които използват грим ежедневно, знаят добре, че най-важното правило за красива кожа е да почистват лицето си много добре преди лягане. Е, Ким Кардашиян разби на пух и прах това правило, признавайки, че се случва да си ляга с грим и да не го маха няколко дни.

В телевизионното шоу „Бизи Тунайт“ риалити звездата заяви, че не е нетипично за нея да заспива, без да си е измила лицето.

„Някога заспивала ли си в грим?“, беше точният въпрос, който актрисата Бизи Филипс зададе на Ким. „О, постоянно. Ако на другия ден нямам време за гримиране, заспивам с него, а на сутринта го оправям, опитвам се да го спася поне за 2 дни.“

 Шокирани ли сте? И ние! Но почакайте да разберете как спи риалити иконата. След като Бизи Филипс признава, че спи с нощница, Ким на свой ред заяви, че гледа в леглото да е с минимално количество дрехи, а това за нея означава прашки и „малко сутиен“. А съпругът й, певецът Кание Уест, пък заспива с „нищо или боксерки“.

Начинът, по който Ким Кардашиян спи не ни учудва ни най-малко, защото профилите й в социалните мрежи са пълни с голи и провокативни снимки.

Последният фотос, който 38-годишната съпруга на Кание сподели в Инстаграм, е част от празненствата по случай рождения ден на сина им Сейнт, а темата на партито е Тарзан.