Представете си, ако не трябва да почиствате миглите си от спиралата всяка вечер, а на другата сутрин отново да нанасяте пласт след пласт...

Продуктът, който вече е на пазара (за съжаление не и в България), издържа цели три дни или внушителните 72 часа, като през това време можем спокойно да се къпем, да мием лицето си, да спим и дори да плачем, без да използваме тоалетно мляко, за да премахнем спиралата. Освен, че е водоустойчива, производителят обещава, че тя е защитена от лющене, което кара кожата около очите да потъмнява след определено време.

Героят за повечето жени се казва Lashfinity 3 Day Mascara, а производителят Max Factor обяснява появата на продукта със скорошно изследване, което провели сред жените.

Оказало се, че 60% от тях предпочитат да са забравили да си измият зъбите или да им е разкопчан ципът, отколкото да бъдат видяни без спирала за мигли.

Цената на продукта е 18,99 паунда, а за да почистите след 72 часа миглите си, се нуждаете от продукт, който се намира в самата спирала – от долната й страна.

Вие какво мислите, дами, добре ли е да държим грима си толкова дълго, или сте традиционалистки и смятате, че това може да увреди кожата или очите?