Свикнали сме да третираме кожата чак когато я изложим на слънце. Добре е обаче да я подготвим за срещата с него предварително, особено, ако искаме да запазим нейната еластичност, мекота и да придобием по-бързо приятен шоколадов загар.

Сигурно ще си кажете, че е малко трудно да комбинирате хидратирането на кожата и да засилите тена й. Както знаем, козметичната индустрия всеки ден работи, за да се чувстваме комфортно и да обичаме кожата си. Много ни хареса идеята за бързосъхнещ крем с двойно действие – изглажда кожата и я подготвя за по-бързо придобиване на тен, като стимулира производството на меланин; хидратира я и я омекотява след излагане на слънце и възстановява нейната еластичност.

Pre&AfterSun by Deborah Milano

Biotanning® подпомага придобиването на загар , като стимулира производството на меланин. Комбинираното действие на маслото от шеа, кокосово масло и 100 % чисто маслиново масло възстановяват естествените нива на хидратация и еластичност на кожата преди и след излагане на слънце. Продуктът не съдържа автобронзантни елементи.