Instagram е безкрайно вдъхновение за истории, дестинации, фотография и тенденции в модата и красотата. Някои от тях, като цветните кичури, искаме да последваме, а други, като пауновите вежди - да забравим. Вижте селекцията ни от топ 3 на необичайните бюти тенденции за лятото.  

Светодиодни нокти

Парк Юнконг от блога блога Unistella постоянно експериментира, създава нови неща и учудва дизайнери и последователи с маникюр с начупени стъкла или тел по ноктите. Този път май надминава себе си, въвеждайки тенденцията на маникюр със светодиоди. 

Юнконг експериментира и с цветовете им, като най-вече залага на синьо, зелено, виолетово и оранжево. Те премигват в различни цветове, за да привлекат вниманието на околните. Освен за маникюр, тя създава подобен облик и за педикюра, с акцент върху единия нокът.

Макар и да не е най-практичният маникюр, със сигурност е подходящ за дискотека, за да съберете погледите на останалите!

Маска за лице в електриково синьо

Любима на знаменитости като Даян Крюгер, синята маска Glamglow Gravitymud не само носи цвета на морето, а й неговите лечебни свойства. Нейното действие е насочено срещу бръчките и неравномерния тен. Комбинацията от три различни комплекса с екстракти от червени и кафяви водорасли, хиалуронова киселина и минерално обогатен клей правят кожата свежа и мека.  

Цветни мигли

Досега, за да внесем цвят в грима си, залагахме на сенки или очни линии в различни цветове, но вече можем да експериментираме и със спиралата си. За лятно настроение сложете синя спирала или такава в зеленикав тон. А ако искате да бъдете още по-необичайни и уникални можете да нанесете различни цветове на миглите си, като създадете ефект "дъга".