Виждали сме и сме ви представяли много талантливи гримьори от цял свят, които чрез майсторските си уменията преобразяват човешкото лице по зашеметяващ начин. 

Но китайската бюти блогърка He Yuhong вдига летвата на следващото ниво. Китайката владее майсторството на гримирането до такава степен, че с малко козметика може да се превърне в почти всяка известна личност, за която се сещате. Не се шегуваме, наистина имаме предвид всяка звезда.

Независимо дали става дума за визията на Джони Деп или Тейлър Суифт, всяка метаморфоза, което ще видите от снимките, ще ви накара да ги погледнете повторно.

В този ред на мисли, изобщо не е изненадващо, че китайката е натрупала повече от 570 000 последователи в Инстаграм и над 17 000 абонати в YouTube, където показва как постига впечатляващите трансформации стъпка по стъпка.

Перуките, аксесоарите и тоалетите често влизат в употреба за китайката, с които да завърши визията на знаменитостите, които имитира. 

Вижте, например, гениалния учен Алберт Айнщайн с фалшиви мустаци и сива перука. Мона Лиза също е сред любимите ни. Изобщо, вижте за какво става дума от снимките, които гримьорката споделя в Инстаграм.