Сочни, свежи, събиращо светлината на слънчевите лъчи. Такива ще са женските устни през лятото на 2017 г. Колкото по-интензивен цвят, толкова по-ярко присъствие. Заявете го сега. Имате цели три възможност.

По-богат и интензивен цвят от МАС

Pro longwear long-last lips е със специална формула, която запечатва хидратацията на устните през целия ден, без да ги изсушава, като едновременно с това запазва блясъка и жизнеността на цвета.

Дълготраен цвят, по-интензивен, наситен цвят и блясък, който остава с часове.  Кажете „сбогомˮ на напукания, разтичащ се и размазан цвят.

Първата стъпка на течното червило се нанася за по-богат и интензивен цвят. Втората стъпка е прозрачен и хидратиращ топ коут. Pro longwear long-last lips се предлага в 15 нюанса.


Лятото е любов с Pure Color Love

Тъй както няма правила в любовта, така няма и такива за играта с цветовете. Експериментирайте, смесвайте, избирайте. Цветовете са богати и свежи, с лека балсамова текстура. Най-горещите нюанси за сезона ще са Radical Chic (розово) и Hot Rumor (оранжево).

Снимка: facebook.com/esteelauderbg

Нанесете един нюанс на долната устна и друг на горната. Притиснете устните, за да ги смесите.

Приятни летни комбинации:

Топло и студено - Blasé Buff + Hot Rumor
Пикантно: Hot Streak + Shock & Awe


Светлина от Artist Rouge

Червило с чисти и брилянтни цветове с лека и хидратираща текстура. Ply Artist Rouge Light се нанася директно върху устните. Новата форма на капсулата позволява червилото да се плъзга бързо и лесно.   

За да направите ясен контур и перфектни устни, използвайте четка, отрязана под ъгъл. Ако нямате специална такава, може да използвате стара четка от очна линия, която предварително сте почистили добре.